| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 16:51 Temat postu: |
|
|
|
| Havok napisał: | YY o czym ten temat wlasciwie jest o rzucilem okiem na poczatek inny w srodku inny na koncu inny ))? |
Hmm coz ja powiem tak : dalej o tym samym tyle ze na podstawie jakby pewnej analogi; porownania; zobrazowania przekonan w danym temacie przy uzyciu innej formy wypowiedzi - mniej doslownej Bynajmniej ja dalej mowie o tym samym - nie wiem jak reszta  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 16:51 Temat postu: |
|
|
|
Ale o so jus chosi?? _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 16:58 Temat postu: |
|
|
|
piszac : "jak Ci się nie podoba , to se zmień"mialam na myśli moment, gdy już te kompromisy nie są mozliwe. Dajmy na to, że mój chlopak chce, a ja nie. Kłucimy się , w końu na zspokojnie siadamy i rozmawiamy. Po dlugich debatach wychodzi, że mimo wszystko on nadal będzie chciał, a ja nadal nie będe miała ochoty spróbować ... i co wtedy? Ja sie nie złamie ... bo skoro to mnie np brzydzi, to jak to zrobie, to będęmiała wyrzuty sumienia i byc może nie będę potrafiła juz tak samo spojrzec na partnera. Wtedy to proponuje, by partner mój zmienił sobie dziewczyne. Po cholere mamy sie na wzajem unieszczęśliwiać? hehe - no chyba, ze w gre juz wchodza duże uczucia , a nie tylko (dajmy na to) fascynacja. _________________ Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 17:11 Temat postu: |
|
|
|
Ja tam mowiac krotko wychodze z zalozenia : jeden lubi znaczki a drugi jak mu nogi smierdza  to tak w ramach humoru a tak bardziej powaznie to :
"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku." - Antoine de Saint-Exupéry _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 17:23 Temat postu: |
|
|
|
A ja piszac nei mialem konkretnei tego przypadku i drogi jednokierunkowej na mysli tylko ogol.
Wiadmo juz nie chodzi o droge jednokierunkowa!Chodzi tylko o milosc czysta milosc i jesli ja bym chcial a moja rybka nie to nawet jesli po dlugich debatach powiedziala by mi no dobra z wielkim no Dobra moge przysiac ze nawt bym si enie podjal tego bo zmuszac nikogo nie mozna i nie mial bym zamiaru...trzeba umiec zrozumiec innych oraz czerpac z tego nie tylko satysfakcje ale takze widziec ze komus daje sie szczescie...  _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
HavocLoża WSR

Dołączył: Oct 03, 2004 Posty: 3914 Skąd: from a void between the worlds... |
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 17:27 Temat postu: |
|
|
|
| seize napisał: |
"Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku." - Antoine de Saint-Exupéry |
A czemu Seize akurat ten facet mial racje dot. milosci? Sa setki takich maksym jedna se plytkie inne jeszcze plytsze a jeszcze inne sensowne ale zadne nei sa wlasnym zdaniem na ten temat. Ja nauczylem sie ze w pewnych sprawach nawet najwiekszy filozof jest poprostu innym czlowiekiem i nei wszystkie jego powiedzonka mozna zastosowac do swojego experience'u Dlatego najlepiej samemu dla siebie definiowac milosc tak jest najlepiej. Nikt inny nie odda tego co sie czuje samemu gdy sie kocha. Mrrrrr |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
HavocLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 18:23 Temat postu: |
|
|
|
Perwersja jest indywidualna np. potrzeba ktora w przypadku milosci jest wspoldzielona / rozumiana / akceptowana - jest to bowiem swoista czesc osoby ktora sie kocha :] _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
|
| Powrót do góry |
|
HavocLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2005 18:40 Temat postu: |
|
|
|
Dokladnie - sam sobie odpowiedziales :] Seks przygodny to tylko zaspokajanie potrzeb i z miloscia nie ma to nic wspolnego ... _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Czw Mar 24, 2005 9:47 Temat postu: |
|
|
|
Jest milosc i milosc a milosc to ból powiedzial zajac jeza pykajac:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
disBywalec

|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 22:37 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
disBywalec

Wysłany: Sro Paź 05, 2005 22:41 Temat postu: |
|
|
|
a jaka zapłata? może chociaż ten kolor gwiazdek na złoty? nie musi ich być więcej, ale one takie szare... _________________ największa maruda na forum i poza nim |
|
| Powrót do góry |
|
|