| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
BigBrotherNowy(a)

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 7:59 Temat postu: |
|
|
|
Drodzy moderatorzy!
Czy moglibyście zmienić numer autobusu na faktycznie istniejący??
Czyli 513 na 166!
Bo już jakiś czas temu został przekształcony w linię zwykłą!
Ludzie przyjadą z daleka będą szukać 513 i nie znajdą! _________________ Weseli zyją dłużej! |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pon Maj 23, 2005 8:08 Temat postu: |
|
|
|
Un momento per favore. Juz sie robi  Dzieki za info i za czujnosc Wielki Bracie _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
wit3kCzasami coś napisze

Dołączył: May 13, 2005 Posty: 176 Skąd: Międzyborów (40 kilosów od wawy) |
Wysłany: Pon Maj 23, 2005 9:24 Temat postu: |
|
|
|
lol
a jakbym tak ludzi po drodze popytał tobędą wiedzieli chociaż starzy warszawiacy gdzie taka ulica jest wogule?? |
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 9:58 Temat postu: |
|
|
|
powinienes sie kierować z centrum na azymut Ursynów, a juz na Ursynowie będąc na azymut Imielin a już będąc na Imielinie szukać punktów odniesienia typu: Multikino, Urząd Gminy, Leder Price, Poczta - to powinno Ci znacznie uprościć poszukiwania
PS
ponadto wszystkich, którzy przybywają do szkoły przestrzegam przed wyolbrzyminymi oczekiwaniami dot. budynku - nie jest to wprawdzie kurna chata ale użytkuje go jeszcze kilka firm poza nami i troche wygląda jak kalkomania - w dodatku stara - bo od roku walczymy o odmalowanie elewacji i jest jakis niezrozumiały opór lokalnego architekta. Raczej skupiamy się na inwestycjach intelektualno sprzętowych.
A zatem jeśli ktoś wybiera szkołę na podstawie eksluzywnej siedziby niech raczej szuka innego miejsca. Ewemtualnie może zadeklarowac dwukrotnie wyższe czesne - wówczas będziemy go prowadzać w namiocie tlenowym  _________________ Jest wiele kopii i tylko jeden oryginał!
WARSZAWSKA SZKOŁA REKLAMY: bądź wyjątkowy, wyróżniaj się.
Ostatnio zmieniony przez aw dnia Pon Maj 23, 2005 14:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
HavocLoża WSR

Dołączył: Oct 03, 2004 Posty: 3914 Skąd: from a void between the worlds... |
Wysłany: Pon Maj 23, 2005 13:50 Temat postu: |
|
|
|
Ja pamietam jak ja szukalem tego budynku. No niby adres znalazlem szybko ale patrze  tu optyk, tam foto, tu kawiarenka netowa i gdzie niby ta szkola obchodze z drugiej strony dalej nic. Dopiero jak wdrapalem sie po schodkach na pieterko  (bez skojarzen) to rzucila mi sie w drugiej kolejnosci (po sklepie z nadrukiem na koszulkach) czerwona tablica WSR. Od tamtej chwili wiedzialem juz ze te przeszklone drzwi to drzwi do raju  sesesese  |
|
| Powrót do góry |
|
zawiejaNowy(a)

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2005 14:23 Temat postu: wizerunek, opakowanie, produkt |
|
|
|
śmieszą mnie takie akcje, jak ktoś szuka złotych sraczy i bidetów w szkole para artystycznej - jak widze uczelnię z mega gmachem to sie zaraz zastanawiam za czyją to kasę lub z jakiego przekretu - poza tym widziałam w takich dziurach inne szkoły, że to co my mamy to pradziwy Wersal jest - dla mnie ok |
|
| Powrót do góry |
|
Nicole_aZawsze coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
wit3kCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 19:16 Temat postu: |
|
|
|
a ja całe 3 lata chodziłem do liceum na skrooty. Aż nam przejście przy torach zabetonowali  Naszczęście do chodzenia na legala byłem zmuszony tylko przez pare ostatnich dni |
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
wit3kCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 22:04 Temat postu: |
|
|
|
to niegrzeczna dziewczynka z ciebie. Tanie wińsko sie piło na vaksach zamiast do szkoołki |
|
| Powrót do góry |
|
zawiejaNowy(a)

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 1:11 Temat postu: kino iluzjon alternatywa dla szkoły |
|
|
|
a moze czytała ksiązki? ja tam siedzialam w schowku na szczotki i czytalam knigi; i tez 5 lat zamiast cztery wypadly - ach i jeszcze kino iluzjon - to był piekny czas, o nic sie nie martwilam |
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
wit3kCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|