telewizja polska cyklicznie organizuje takie kursy, choc moje prywatne doświadczenia związane z tą instytucja nie są zbyt dobre;
ponad rok temu wysłałem szczegółowe zapytanie faxem i droga email, w którym prosiłem o wyszczególnienie programu kursu, ilości godzin pracy z kamerą, określenie rodzaju kamery i osoby (z imienia i nazwiska), która będzie wspomniany kurs prowadziła i do dani dzisiejszego mimo kilkukrotnych próśb nie otrzymałem żadnej odpowiedzi - mimo, że jest to komercyjne przedsięwzięcie TVP; doadtkowym mankamentem w/w jest to, ze w przypadku nie zebrania się odpowiedniej ilości osób szkolenie nie jest wcale organizowane;
co do warszawskiej szkoły reklamy - u nas taki kurs dla słuchaczy wsr będzie organizowany w sierpniu; czy osoby spoza szkoły będą mogły w nim uczestniczyć i na jakich zasadach będzie wiadomo pod koniec lipca, więc jeśli Cię to istotnie interesuje, zajrzyj na forum ogólne i tam poszukaj informacji
PS
"Nie rozuimie dlaczego na forum o takie temtyce nie moge uzyskac odpowiedzi na moje pytanie"
- widzę, że jesteś dosyć niecierpliwy, otóż forum nie jest tworem komercyjnym, w którym ludzie zobowiązują się natychmiast udzielać wszelkich odpowiedzi na dowolne pytania - jesli potrzebujesz natychmiastowej pomocy pisz w części prośby o pomoc itp.
PSS
we wspomnianych przeze mnie szkoleniach wykształcenie operatorskie nie jest wymagane