Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

TVP Kultura

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Kino, Film, TV
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pią Sty 07, 2005 18:42
Temat postu: TVP Kultura
Odpowiedz z cytatem

http://ww2.tvp.pl/3569,20050106151219.strona
Skrót:
Wczoraj podczas posiedzenia zarzadu TVP S.A. zostala powołana nowa jednostka telewizji publicznej - TVP Kultura (kanał tematyczny). Oferta programowa nowego kanału składać ma się z elementów takich jak : film, teatr, muzyka, literatura, programy informacyjne z zakresu kulturalnego, materiały archiwalne TVP S.A. oraz "strefa alternatywna". Program ma posiadac indywidualna oprawe graficzną i innego prowadzacego każdego dnia. Planowy start to kwiecień br.

Osobiscie jestem ciekaw jak bedzie prezentowac sie ten nowopowstaly program. Zapowiada sie dosc interesujaco jednak jaka bedzie realizacja tej wizji dowiemy sie za czas jakis. Mam tylko nazieje, że użyty w nazwie czlon nie okazaze sie uzytym na wyrost i kanal ten okaze sie dobra rehabilitacja po tym co obecne mozemy obejrzec w wielu mediach.
A co Wy sadzicie o tym ? Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

serek
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 8:21
Temat postu: ODPPOWIEDZ
Odpowiedz z cytatem

Dokladnie to samo co ty
POZDR... Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 14:28
Temat postu: Re: ODPPOWIEDZ
Odpowiedz z cytatem

serek napisał:
Dokladnie to samo co ty
POZDR... Cool

Hmm wiele to wnoszaca odpowiedz tym bardziej ze post pisany byl Sty 07 a mamy obecnie lipiec i stacja ta nadaje juz. Mozna byloby pokusic sie o jakies wieksze konkrety skoro juz wyciaga sie temat sprzed ponad pol roku Twisted Evil

Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 16:19
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Walic cala TVP i cala rade KRRiTV banda pijawek nie dajaca nic absolutnie w zamian. Wolalbym placic 2 razy tyle za kablowke i same tematyczne tv niz abonament chyba tylko za to ze mam tv w domu. Czysty absurd.Zreszta powinni wprowadzic takie cos ze wybierasz sobie x kanalow i tylko za nie placisz. Chcesz ogladac 1, 2 itd. to plac nie to nie musiszz placic. heh zeby ta kasa jeszcze faktycznie szla na rozwoj kultury itd. a nei na samochody i utrzymanie bandy leni to tak. Albo lepiej ostatni pomysl na wprowadzenie abonamentu za kompa z netem tylko dlatego ze kiedys tvp bedzie chciala nadawac normalnie on-line. Czyste pogwalcenie zasad Internetu. Od razu do Strassburga by chyba poszlo pismo. No nic mze ten nowy kanal cos zmieni ale i tak nie bede mial przyjemnosci (juz tego strasznie zaluje Razz) ogladac.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 16:25
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Havoc napisał:
Albo lepiej ostatni pomysl na wprowadzenie abonamentu za kompa z netem tylko dlatego ze kiedys tvp bedzie chciala nadawac normalnie on-line.

Tego typu pomysly tez zawsze mnie rozbrajaja - bo przy tym tepie to bedzie sie jeszcze placic za telefon komorkowy bo w przypadku tych nowych to tez mozna filmy ogladac i wogole. Boszz nie daj Boze jeszcz kiedys zrobia takie opcje z lodowce, pralce, budziku i wogole bedzie jazda Very Happy

Havoc napisał:
No nic mze ten nowy kanal cos zmieni ale i tak nie bede mial przyjemnosci (juz tego strasznie zaluje Razz) ogladac.

Ja powiem krotko - przewijaja sie tam dosc ciekawe czasem rzeczy jednak - place do jasnej cholery abonament i co ? i nie mam jak tego ogladac. Paranoja. Evil or Very Mad

Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 17:59
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Super a moze tak cos wiecej niz tylko cytat moich slow ? Twisted Evil

Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 18:15
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

I tak wogole to moze prosze mi tu bez takich przerabianych cytatow Exclamation

Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 10, 2005 19:44
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No Serek mocno przesadziles. Manipulowanie cudzymi cytatami i wplatanie przeklenstw to juz powazne wykroczenie. Nie widze sensu takich zabaw. Wszystkie twoje puste cytaty zaraz znikaja z forum. Jak tak dalej pojdzie zasluzysz nie tyle na nadzor moda ale admina i skonczysz z zablokowanym kontem.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lip 11, 2005 19:00
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ciekawe spojrzenie na TVP Kultura http://doza.o2.pl/?s=4097&t=3851

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Kino, Film, TV
Strona 1 z 1