| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
andyEkspert

|
Wysłany: Czw Sie 04, 2005 13:24 Temat postu: Koniec "Świata według Kiepskich" |
|
|
|
Koniec "Świata według Kiepskich" - pod takim tytułem w jednym z serwisów informacyjnych poświęconym mediom i reklamie, wirtualnymmediom.pl pojawiła się notatka.
Czytamy w niej:
Jak wyjaśnia Polsat zakończenie emisji serialu przedstawiającego perypetie Ferdynanda Kiepskiego i jego rodziny, ma poprawić wizerunek stacji w grupach wielkomiejskich i lepiej wyedukowanych.
Mogę się mylić, ale mam wrażenie, że wielokrotnie słyszałem info, iż ten serial właśnie target oglądał ten serial, czyli podobno losy Kiepskich chętnie śledzili ludzie nieźle edukowani, z największych aglomeracji.
Prawda to? Czy fałsz? |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Czw Sie 04, 2005 14:32 Temat postu: |
|
|
|
Oczywiscie ze prawda dodam nawet ze cieszy sie wielka popularnoscia wsrod tych ludzi:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
andyEkspert

|
Wysłany: Czw Sie 04, 2005 14:46 Temat postu: media elektroniczne w Polsce |
|
|
|
Właśnie, jeśli tak jest istotnie, to rzecznik prasowy / dział PR Polsatu chyba zanadto pośpieszył się z wyjaśnieniami.
Tym bardziej, że nawet gdyby było tak, jak czytamy w komunikacie Polsatu - rezygnacja z jednej telenoweli to raczej delikatna kosmetyka wizerunku, a nie próba znaczącej jego zmiany. |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Czw Sie 04, 2005 14:54 Temat postu: |
|
|
|
Dokladnie a zdjecie jednego serialu nie zmieni postaci rzeczy ze na wsiach najczesciej jest to ogladana telewizja:)
Bo tylko taka tam dociera i ma zasieg!!  _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
miezeBywalec

|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Nie Sie 07, 2005 10:28 Temat postu: |
|
|
|
Agreed wiekszosc normalnych przecietnych domow wlasnei taka jest i wcale nei wstydze sie o tym mowic
Wali mnie to!!I tak krowy pase!! _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
AtoZawsze coś napisze

Wysłany: Nie Sie 07, 2005 20:06 Temat postu: |
|
|
|
| mieze napisał: | | .. parodia.. |
parodia? toz to rzeczywistosc. a po kilku glebszych i kosmici sie znajda _________________ ten kierowca pije od rana - dlatego jest uprzejmy |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
HavocLoża WSR

Dołączył: Oct 03, 2004 Posty: 3914 Skąd: from a void between the worlds... |
Wysłany: Nie Sie 07, 2005 21:46 Temat postu: |
|
|
|
Koniec "Świata według Kiepskich"? I bardzo dobrze i tak to bylo dno plus infantylizm totalny jesli chodzi o moje zdanie.
I tak powinno mi nei zalezec bo nie zdarza mi sie zbyt czesto obejrzec cos w tv, ale fakt faktem serial byl badziewny jak Badziewiakowie  |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sro Sie 10, 2005 22:29 Temat postu: |
|
|
|
Na poczatku bylo nawet fajnie ale pozniej pomysl byl juz zgrany do granic mozliwosci i dlatego tracil absurdem. No ja po Kiepskich rozpaczal nie bede. Nakrecili o kilkanascie odcinkow za duzo i tyle. Nawet fanom serialu juz sie lekko znudzil brak pomyslow scenarzystow. Szkoda za to ze po wakacjach ma zniknac z ramowki TVP1 program Mosza - Plus Minus. Niewiele jest dobrych programow ekonomicznych ktore przy okazji edukuja w sposob tak latwy lekki i przyjemny. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|