Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Powrót do dzieciństwa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Gry i zabawy
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
akasha
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2005 17:11
Temat postu: Powrót do dzieciństwa
Odpowiedz z cytatem

Co wy na to, żeby cofnąć się do czasów dzieciństwa i przypomnieć w co się bawiliśmy jak byliśmy dziećmi ???

Mhhh… moja ulubione gry z dzieciństwa to chyba skakanie przez gumę. A jedna chyba z najbardziej ulubionych zabaw, które chyba nie zapomnę bo zawsze jak do tych czasów wracam pamięcią to śmiać mi się chce że w coś takiego mogłam się bawić, a było to małżeństwo namówiłam kolegów i koleżanki żeby w cos takiego się pobawić i odgrywaliśmy różne scenki na podwórku a ludzie się na nas gapili, jejku jaka ja Wedy byłam odważna Laughing Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2005 19:34
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No ja nie wiem czy tu sie powinienem ujawniac. Bo mialem mocno skrzywione towarzystwo. Jedna z zabaw nosila tytul "Zamachy na cesarzy Rzymu" czy jakos tak. Ogolnie wygladalo to tak ze pretorianie co jakis czas mordowali kolejnego cezara. Ale takie to byly czasy. Ciezkie co ja bede Wam opowiadal Wink W telewizji profesor Krawczuk, Byl sobie czlowiek a takze Ja Klaudiusz (nota bene z Patrickiem Stewartem miedzy innymi). A Amerykanie akurat mieli Libie zbombardowac. Dzieci wojny bylismy.

Druga zabawa tez jeszcze z pierwszych klas podstawowki to bylo cos w rodzaju bractw lozy masonskiej czy scjentystow. Dokladnie nie pamietam. Ogolnie rzecz ujmujac wymyslalismy sobie rozne proby ktore nalezalo przejsc zeby osiagnac kolejny stopien wtajemniczenia. No i zajmowalismy sie strategia na tajnych spotkaniach. A co od malego sie czlowiek ksztalcil zeby trafic do takiej szkoly jak WSR Laughing

No a oprocz tego wiadomo gralo sie w noge albo pisalo nigdy niezrealizowane scenariusze filmow audycji radiowych Very Happy itp. Ech w podstawowce to fajnie bylo Smile

dis
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2005 20:29
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

rysowało się kredą na ulicy chyba koło czy jakiś inny kształt, dzieliło równo między uczestników i każdy nadawał jakąś nazwę państwa dla swojej części i stawał na niej. później toczono wojnę - na czym to polega to za dużo tłumaczenia =P , a gra chyba się zwała druga wojna światowa.
no oczywiście dla dziewczynaek barbie, a najfajniejsze chyba i tak były polly pocket (takie calineczki, tylko jedna taka laleczka miała chyba mniej niż 2cm wzrostu i miały domki, które się składało i mieściły się w kieszeni).
a przede wszystkim ponad czasowe lego! chyba aż pójdę coś pobudować Mr. Green

Smolik
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2005 20:44
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
a przede wszystkim ponad czasowe lego! chyba aż pójdę coś pobudować Mr. Green

wszystkie swoje lego trzymam do dzisaj (tyle ze w piwnicy), ale czasem nachodzi mnie paranoja zeby sie tam po nie przejść :PPP a po za tym w dzieciństwie bylem maniakiem boulderdasha oraz innych gierek na niezawodną "konsolę" Commodore 64 (którą rownierz gdzies w piwnicy mam:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

dis
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2005 21:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no ja mam je w sumie na wierzchu - w pokoju brata i bardzo chętnie je wyjmuje, kiedy odwiedzają mnie maluchy - 6 letnia kuzynka i 2 letni kuzyn. ale problem w tym, że dziewczyna przerzuciła się na granie w the sims 2 (a raczej tworzenie rodzin), a chłopiec chce, żeby budować tylko samochody...

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 17:40
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak bylem maly to uwielbialem sie bawic w wojsko Very Happy

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 17:43
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Witaj znowu Yarl! Wink Oj chyba Ci to zostało cały czas! Cool niektórzy nigdy nie dorastają! Razz
A ja lubiłam grać w piłkę nożną z kuzynami! Lalki mnie wkurzały, włosy im się plątały! Laughing

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 18:07
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

lepiej dorosnac pozniej niz przedwczesnie sie zestarzec Wink

a ja lubilem sie bawic lalkami - zazwyczaj robily za manekiny w krasztestach modeli 'nielatajacych' samolotow z dachu mojego bloku...
Naszczescie siostra wolala pilke nozna wiec nie burzyla sie za bardzo Wink

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 18:15
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

yarlan napisał:
lepiej dorosnac pozniej niz przedwczesnie sie zestarzec Wink
Też jestem tego zdania i zawzięcie je praktykuję! Mr. Green

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie