Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

WLASNIE WYSTARTOWAŁEŚ/AŚ W WSR?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Hydepark
Poprzedni temat::Następny temat 

PODOBA CI SIE W SZKOLE?
TAK ( jest super)
95%
 95%  [ 19 ]
TAK (moze byc )
5%
 5%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 20

Autor Wiadomość
PREZES-2
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sob Lis 01, 2003 17:17
Temat postu: WLASNIE WYSTARTOWAŁEŚ/AŚ W WSR?
Odpowiedz z cytatem

JA TEZ........Jak wam sie podoba w szkole? Moze macie jekies pomysly,
ktore mozna wdrozyc w zycie szkoly, w koncu od nas duzo zalezy.
Macie ochote na jeszcze jeden wypad do Zakopanego w lutym?
Jesli masz cos do powiedzenia na jakikolwiek temat to pisz......
Powrót do góry
Zobacz profil autora

reyestr
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sob Lis 01, 2003 23:37
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja mam nie tyle ochote, co misje do wykonania jesli chodzi o Zakopane w lutym. I chocbym mial po trupach , pojade Twisted Evil Ale mysle, ze az tak drastycznie nie bedzie, nie jedna osoba sie zadeklaruje w ten wyjazd, I hope so.

"Zbyt popieprzony by zyc, zbyt rzadki by umrzec ..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Mika
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

PostWysłany: Nie Lis 02, 2003 10:24
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

W szkole jest zajebiście Exclamation
Na Zakopane to już dużo chętnych jest Smile
Ja w każdym razie zbieram kasę żeby potem nie siedzieć w domu podczas gdy reszta będzie się bawić Very Happy

Haken_M3U
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Lis 03, 2003 17:46
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tak... w szkole jest bardzo fajnie ale odczuwam, że zaoczni są tu strasznie dyskryminowani.... wszystko robi sie dla dziennych... my sie liczymy o wiele mniej... nie jestesmy na zaocznych dlatego, ze jestesmy leniuchami i nie chce nam sie tyle w szkole siedziec...ale dlatego, ze czesc z nas ciezko pracuje na zycie, a czesc uczy sie gdzies na innej uczelni. Nawet w zwiazku z imprezą SHADO dowiedzialam sie w sekretariacie, ze zaproszono nas tam tylko dlatego, ze nie pojechalismy do Zakopanego. Żeby nam smutno nie było.... ale mnie tam i tak jest smutno bo to nie była impreza dla nas.... my tam byliśmy przy okazji.... więc cóż mogę się wypowiedzieć na temat chęci wyjazdu do Zakopanego skoro i tak nie mam szans pojechać bo jestem "zaoczna"? Im się szykuje już drugi wyjazd... a my o Zakopcu możemy pomarzyć... Tylko praca i szkoła.... zero przyjemności...

Ufff.... ogarnęła mnie melancholia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

PREZES-2
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pon Lis 03, 2003 19:25
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Haken_M3U napisał:
Ja powiem tak... w szkole jest bardzo fajnie ale odczuwam, że zaoczni są tu strasznie dyskryminowani.... wszystko robi sie dla dziennych... my sie liczymy o wiele mniej... nie jestesmy na zaocznych dlatego, ze jestesmy leniuchami i nie chce nam sie tyle w szkole siedziec...ale dlatego, ze czesc z nas ciezko pracuje na zycie, a czesc uczy sie gdzies na innej uczelni. Nawet w zwiazku z imprezą SHADO dowiedzialam sie w sekretariacie, ze zaproszono nas tam tylko dlatego, ze nie pojechalismy do Zakopanego. Żeby nam smutno nie było.... ale mnie tam i tak jest smutno bo to nie była impreza dla nas.... my tam byliśmy przy okazji.... więc cóż mogę się wypowiedzieć na temat chęci wyjazdu do Zakopanego skoro i tak nie mam szans pojechać bo jestem "zaoczna"? Im się szykuje już drugi wyjazd... a my o Zakopcu możemy pomarzyć... Tylko praca i szkoła.... zero przyjemności...

Ufff.... ogarnęła mnie melancholia

WITAJ PIEKNA NIEZNAJOMA.......!!!!!
HMM NO PRZYGNEBIAJACE JEST TO CO NAPISALAS....I SMUTNE, JESLI TAK JEST TO RZECZYWISCIE MOZESZ BYC NIEZADOWOLONA...
SZKODA, ZE JESTES NA ZAOCZNYCH , CHETNIEBYM CIE POZNAL I POGADAL NA TEN TEMAT......
TAK WOOGOLE TO CHCE ZOORGANIZOWAC SYLWESTRA DLA SZKOLY NA FORUM "IMPREZY" ZNAJDZIESZ ANKIETE DOTYCZACA TEJ KWESTI, JAK CHCESZ TO SIE WYPOWIEDZ NA TEN TEMAT.....

A TY PRACUJESZ CZY JESTES NA STUDIUJESZ COS ROWNOLEGLE?
JESTES Z WARSZAWY? MASZ JAKIS NUMER GG ALBO MAILA?
JAK MOZESZ TO ODPOWIEDZ CHOCIAZ NA CZESC TYCH PYTAN I PAMIETAJ O ANKIECIE SYLWESTROWEJ......
Powrót do góry
Zobacz profil autora

senq
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Lis 03, 2003 20:32
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Haken_M3U napisał:
(...) Nawet w zwiazku z imprezą SHADO dowiedzialam sie w sekretariacie, ze zaproszono nas tam tylko dlatego, ze nie pojechalismy do Zakopanego. (...)

Po pierwsze to dziwne to co piszesz. Juz nie mówie że impreza była po Zakopcu ale dwie chętne osoby pojechały do ZAKOPANEGO z zaczonych. Taurus i Regis. Wiec prosze kitów nie wciskać...mówili a było inaczej wiec jak to JEST?

Pozdr.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Haken_M3U
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Lis 03, 2003 23:53
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Więc tak.... co do pytań...
1. Ja pracuję Smile
2. mail haken18@poczta.onet.pl
3. fajnie, że pojechały z tym, że przeciętna osoba nie wpadłaby na pomysł by się spytać czy też mogłaby jechać...
4. A za informacje, które otrzymałam nie mogę odpowiadać. Nie potrafię określić czy były prawdziwie czy nie, bo to nie ja ich udzieliłam, lecz to mnie ich udzielono.
Powrót do góry

senq
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Lis 04, 2003 0:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

W takim razie nauka z tego taka że trza sie interesować tym co sie dzieje...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sro Lis 05, 2003 21:43
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jak ich przycisnac to zrobia, tak bylo np. z hiszpanskim, radiowezel tez mamy, na imprezie w shado nie czulem sie dyskryminowany, poza tym maja byc mniej oficjalne atrakcje Wink

ale, ale... co z panem kazimierzem (nie bylo mnie na necie ponad tydzien wiec pytam sie jako zupelnie nie w temacie)?
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Hydepark
Strona 1 z 1