Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

język reklamy i świat jaki kreuje
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Pomoc dla
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Gość
Gość
GOSC

PostWysłany: Nie Kwi 10, 2005 21:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

potrzebuje pomocy z planem wypowiedzi Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry

fray
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2005 18:53
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zastanwaiam się nad słowem "kreować" w tym temacie ("Jaki obraz współczesnego tematu kreują reklamy"). Odpowidź Andy bardziej pasowałaby moim zdaniem, gdyby zamiast tego słowa wstawiono "przedstawia". Osobiście bardziej rozumiem ten temat, jako po prostu wpływ reklamy na człowieka.
Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

fray
Nowy(a)

PostWysłany: Pią Kwi 22, 2005 18:47
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

I jak uważacie? Nie wiem, czy dobrze rozumiem temat. Proszę o odpowiedzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

fray
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2005 12:16
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora

bananek
Gość
GOSC

PostWysłany: Pon Kwi 25, 2005 13:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tematy o reklamie na maturze sa chyba najkardziej kreatywnymi ze wszystkich Smile Jest tak ogromne pole do popisu ... mysle ze 15 minut nie starczyloby nawet na porzadne wprowadzenie do tematu Smile A my mamy na to jakies 1,5 minuty Smile
Powrót do góry

fray
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Kwi 25, 2005 17:39
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

już dziękuję, dzisiaj zdałem
to prawda co do tej kreatywności, nazbierałem ogromną liczbę artykułów, a gdy zrobiłem sobie próbne przemówienie, to jego oskrobana wersja zajęła mi ponad 30min..., dlatego musiałem omówić wszystko ogólnie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sylwiapg
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Gru 06, 2005 21:49
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

czesc z tej strony sylwia. mam pytanko, a mianowicie chodzi mi o to czy moglibyscie mi pomoc z tego tematu. mam do przygotowania w tym roku temat-''dokonujac analizy jezyka roznych reklam,wyjasnij,jaki obraz swiata kreuja'' czytaj wasze wypowiedzi wnioskuje ze sa juz stare ze co poniektorzy juz pozdawali maturki z tego wlasnie tematu w tamtym roku, wiec jesli macie jakies informacjie, kasety z filmami, niewiem,moze siazki itp,wszytsko poprpstu na ten temat to prosilabym o pomoc i odezwanie sie na moja poczte sylwiapg@o2.pl obiecuje ze za pomoc moge hojnie nawet odarowac kogos. zalezy mi na tym bardzo, gdyz nie jestem ''asem'' a chcialabym osobie poradzic z tym tematem jak najlepiej, chyba jak kazdy. kazdemu zalezy na zdaniu matury. wiadomo ze to ulatiwa pozniej w przyszlosci.. dziekuje jak co, i prosze o odezwanie sie blagam:-( pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sylwiapg
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 20:33
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no sluchajcie mam jakies materialy itp, jesli macie tez cos to piszcie do mnie na sylwiapg@o2.pl i razem sporbujemy cos wykombinowac! w @ piszcie skad jestescie. Pozdro!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

advance3
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Lut 06, 2006 13:56
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Odnośnie szukanie reklam to najłatwiej jest znalesc je w sieci p2p korzystajac z programow typu dc++, eMule, oraz wszelkiego rodzaju torrenty, czasami tez na forach warezowych cos sie znajdzie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

GoSuPiCaSSO1
Gość
GOSC

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 8:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hej nie masz czasu napisac pracy ? Wolisz zajac sie nauka na inne przedmioty ? szukasz gotowej pracy ?? Dokonując analizy jezyka reklam wyjasnij jaki obraz swiata one kreuja.
Napisz gosupicasso@o2.pl
Powrót do góry

sylwiapg
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Maj 15, 2006 12:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jestem juz po maturce:-) ustna z polaka zdana na 100%, WIEC JESLI ktos chce prace ' Dokonujac analizy jezyka roznych reklam,wyjasnij jaki obraz swiata kreuja'' prosze o kontakt sylwiapg@o2.pl
Praca jest łącznie z 3 prezentacjami( reklama telwizyjna,radiowa i plakat)
Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Gość

GOSC

PostWysłany: Sro Gru 13, 2006 23:24
Temat postu: wpływ reklamy na człowieka
Odpowiedz z cytatem

fray napisał:
Zastanwaiam się nad słowem "kreować" w tym temacie ("Jaki obraz współczesnego tematu kreują reklamy"). Odpowidź Andy bardziej pasowałaby moim zdaniem, gdyby zamiast tego słowa wstawiono "przedstawia". Osobiście bardziej rozumiem ten temat, jako po prostu wpływ reklamy na człowieka.
Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Powrót do góry

BZN
Gość
GOSC

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 18:23
Temat postu: Pomoc dla lenia ;]
Odpowiedz z cytatem

spadliśćie mi z niema ;] mam proźbe widze ze ten topik istnieje juz pare lat ;] i niejeden maturzysta sie przez niego przewinoł ;p
jak macie jeszcze opracowany ten temat na kompie prosze przeslijcie mi na maila zben@o2.pl ;] z góey dziekij postawie miedys piwo ;]
Powrót do góry

egzystencjalistka
Gość
GOSC

PostWysłany: Pon Mar 05, 2007 20:31
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeśli jest ktoś zainteresowany, mam ten temat gotowy do sprzedania za 50 zł.

Temat dokładnie brzmi:
- Język reklamy. Dokonaj analizy wybranych reklam i uwzględnij proponowane w nich kreacje świata.

Dodaje do tego prezentacje w power point oraz reklamy spakowane Win rarem.
kontakt:
egzystencjonalistka@op.pl
Powrót do góry

Gość

GOSC

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 23:08
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja tez mam taki temat i zastanawiam sie czy moge dac jakas nie polska reklame, co myslicie?
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Pomoc dla
Strona 2 z 4

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach