Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

TExTY DNIA!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Humor
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Frik
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro Lut 22, 2006 22:27
Temat postu: TExTY DNIA!!!
Odpowiedz z cytatem

Chciałbym, aby ten topik dotyczył śmiesznych sytuacji, jakie nieraz w czasie dnia was spotykają a także zasłyszanych ciekawych i śmiesznych „tekstów” wyrwanych bądź nie z kontekstu (najlepiej wcześniej opisać, z jakiego kontekstu wyrwaliście swój „tekst”, co by wszyscy się skapnęli, o co biega)
Wink
Porada: dobrze mieć zawsze przy sobie rąbek jakiegoś wymiętoszonego papieru i kawałek złamanego ołówka żeby zapisać tą niesamowitą sytuacje, która was spotkała a następnie zamieścić to w tym topiku ku uciesze wszystkich spragnionych ciekawych historii Very Happy

I tak może na dobry początek ja zaczne Twisted Evil

Teksty wyjęte z ust klijentów pewnego sklepu w centrum.

Ja - wie pani do czego używa się tego pędzla ?
Klijentka - nie ja nic nie wiem wiem tylko że pędzel maluje tymi włosami...

Klijentka - tak wiem że farby są w tamtym sklepie albo w tamtym, ale wszyscy szli tutaj.... Very Happy

Sprzedawca - może chce pani do tego fartuch?
Klijentka - jak sie wymaże w sobote cała to przyjde w poniedziałek po fartuch...

Klijentka - a jakie są jeszcze rodzaje sztalug?
Sprzedawca - sztalugi dzielimy na państwowe i niepaństwowe.

Klijent - kobiety po ASP i po urodzenia dziecka maluja potem smutne klauny i czarne koty

Klijent doradza Klijentce (starszej pani) - jak temperówka dla 5-latka to tylko cała metalowa! moj ma dopiero 4 ale już kupiłem na niego pałkę policyjną, gaz też już mam Twisted Evil

Klijentka - dzień dobry poproszę wkłady do kubusia Smile
Ja - jaki rodzaj ?
Klijentka - Oooo! Sad

Narazie to tyle (będzie więcej Cool ) kolej na was ludziki Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

comeill
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Lut 23, 2006 0:47
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Doskonale Frik! Naprawde, spodobalo mi sie, zwlaszcza z tymi klaunami i kotami. Jesli masz tego wiecej, to wpisuj! Dzis niestety nie spotkalo mnie nic zabawnego, bo siedze nieco wyalienowany w domu, ale ostatnio bylem z kolega w jakims klubie i kiedy powiedzial do jakiejs swiezo poznanej dziewczyny, ze jest numizmatykiem, ona rzekla z zaskoczeniem: "ooo, a ja na szczescie nigdy nie nosilam okularow..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Frik
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw Lut 23, 2006 23:17
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

- Eeee przepraszam dlaczego wybiera pani same niebieskie kredki Rolling Eyes Question
- Proszę pana moje dziecko maluje tylko na niebiesko, inne kredki nie wchodzą w gre Laughing

Przy wejściu do metra pewna pani rozdaje metropol,
podchodzi do niej starsza kobieta i mów ze prosi o gazete
- proszę bardzo
- nie, nie tą
- Rolling Eyes a którą ?
- tą za panią, tą co leży na wózku
- ale ona jest taka sama jak ta...
- to nic... Shocked

Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

comeill
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Lut 24, 2006 0:42
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Patrzcie no, jakie te dzieci sie genialne teraz rodza. Picasso musial juz sporo czasu malowac, zeby wprowadzic blekit na swoje plotna. A taki szkrab maly od razu intuicyjnie wie o co chodzi. Slyszalem tez o jakiejs dziewieciolatce, ktora zostala uznana za geniusza malarstwa, maluje raczkami i ma podobno wspaniale wyczucie koloru. Zreszta jest juz kobieta, ktora maluje niebieskie obrazy. Jest chyba jeszcze ktos, kto maluje czarne. Wiec chodz, pomaluj moj swiat na zolto i na niebiesko-mysle, ze mama tego dziecka moze rownie dobrze byc fanka Anny Jantar.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Humor
Strona 1 z 1