| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KaliWSR Guru

Wysłany: Sob Maj 06, 2006 15:06 Temat postu: Nie Działa !!! |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4751 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 22:58 Temat postu: |
|
|
|
| Magdusia napisał: | no i mi na forum sie coś zkrzanilo w sensie schrzaniło bo mi nie powraca do napisanego posta i wczoraj po ognisku jak wrocilam do domu to sie okazalo ze jakies insze to forum ;/ |
no to nie jestes sama  |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 9:41 Temat postu: |
|
|
|
No dziewczyny fajnie sie wstrzelilyscie w temat bo Kali to akurat o grze GTA zdaje sie pisze (notabene we wlasciwym dziale Gry i zabawy) a nie o forum.
PS. No a tak btw u mnie tez cosik inaczej to forum wyglada. Jak za starych dobrych lat  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4751 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 10:00 Temat postu: |
|
|
|
No teraz to juz moze byc. Bo w sumie ani dzielic ani przenosic to teraz juz nie ma sensu. Tak tylko chcialem powiedziec ze jest specjalny dzial Strona www szkoly a niekoniecznie tutaj ale jak to jest emergency to u nas zazwyczaj wszedzie sie pisze  Takze nie ma problema.
PS. Nazwy tematow to bym raczej nie powielal. Lepiej juz by bylo "Forum Mi Nie (Tak) Dziala" czy cus takiego. Ale co ja tu bede kurza twarz klarowal wszystko Ekspertowi przeciez Ty to Magdusia dawno wiesz  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
MagdalenaEkspert

|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 11:11 Temat postu: |
|
|
|
i u mnie tez z deczka insze to forum...
Kali zdaje sie ze znow zadales nam zbyt trudne pytanie  |
|