| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 11:57 Temat postu: Życzonka :))) |
|
|
|
W tym topiku możemy zamieszczać wszelakiego rodzaju życzonka!
I tak oto pragnę zacząć: Wszystkom świętującym dziś swe imieniny Magdalenom wszystkiego najlepszego i sto lat! Uśmiechu, miłości, zdrowia, szczęścia...
Zwłaszcza Megi i Dalenie bo wiem, że one dziś obchodzą... Zaś Gdynia kiedy indziej...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Magnus McKneeBywalec

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 12:16 Temat postu: |
|
|
|
Patrzac dzis w kalendarz wiedzialem (czułem) ze jest komu zlozyc zyczenia ...
... dlatego też : wszystkiego najlepszego, chwil pełnych uśmiechu, radości obmywającej w chwilach potrzebnych jak również zaskakującej w chwilach niespodziewanych, uczuć płynących tak i do środka jak i na zewnątrz, a co za tym wszystkim idzie szczęścia pełnego co każdego dnia siada delikatnie na ramieniu towarzysząc w każdym wykonywanym kroku ...
 _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
xerowkaZadomowił(a) się

|
|
| Powrót do góry |
|
MagdalenaEkspert

|
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 15:21 Temat postu: |
|
|
|
No to początek : (...) chwil pełnych uśmiechu (...) - mamy już za soba  Pozostaje teraz tylko trwać z usmiechem i tym samym torować droge reszcie wymienionej w życzeniach  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
MagdalenaEkspert

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 15:31 Temat postu: |
|
|
|
| seize napisał: | No to początek : (...) chwil pełnych uśmiechu (...) - mamy już za soba Pozostaje teraz tylko trwać z usmiechem i tym samym torować droge reszcie wymienionej w życzeniach  |
hmmm...latwo nie bedzie...w kazdym razie dodam (bo zapomnialam) DZIEKUJE  _________________ happiness I cannot feel and love to me is so unreal |
|
| Powrót do góry |
|
MyshaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Maj 29, 2006 17:37 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
Magnus McKneeBywalec

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
MagdalenaEkspert

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 18:14 Temat postu: |
|
|
|
| Kali napisał: | wsiewo harosziewo padrugu  |
e?
Mysha:
| Cytat: | | to dostaniesz prezent od cioci myshy na imieniny w środę Laughing |
ale jak to?? ja nie mam urodzin...boze jakie to piekne!! moja wlasna matka nie pamietala a tu takie cos...no dobra wyczuwam tak naprawde podstep...jaki prezent?? chcesz mi wbic noz w plecy?? a pzoa tym nie wiem czy bede w srode...
Ps. nie zasmiecajmy tematu poswieconego zyczeniom...hehe  _________________ happiness I cannot feel and love to me is so unreal |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pon Maj 29, 2006 18:36 Temat postu: |
|
|
|
ale podlizywanie tu odchodzi
słodziutko aż za bardzo  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 20:06 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Maj 29, 2006 20:08 Temat postu: |
|
|
|
| zielonyszerszen napisał: | ale podlizywanie tu odchodzi  | Zazdrośniku lipiec się zbliża będziesz tu miał 10. swoje pięć minut!  _________________

Ostatnio zmieniony przez Happy dnia Pon Maj 29, 2006 20:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|