| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KaliWSR Guru

Wysłany: Pon Maj 22, 2006 0:42 Temat postu: Rozmowy o polityce |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4747 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4747 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Wysłany: Pon Maj 22, 2006 8:37 Temat postu: |
|
|
|
i moze cos jeszcze:
nie jestem za PO.
jestem przeciw PIS i SO i LPR _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

Wysłany: Pon Maj 22, 2006 8:43 Temat postu: |
|
|
|
no trochę nieprawda że nie ma szans bo jeśli stworzy dobrą i ważną ustawę to przejdzie ona spokojnie w sejmie, ale chodzi o to iż od 7 miesięcy PO nie stworzyło żadnej ważnej ustawy. Zamiast się wziąźć do roboty to przez ten czas głowną rzeczą którą robią są to ataki na PiS i to nie chodzi o koalicję z Samoobroną i LPR bo i przed nią jedyne na co ich było stać to ataki. |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 11:05 Temat postu: |
|
|
|
| Marcinkiewicz napisał: | | Proszę więc nie zarzucać nam czegoś, z czym nie mamy do czynienia. Warto zaapelować do PO, by zajęli się Polską, zajęli się problemami Polaków, a nie nieustająco sączyli jad |
to trzeba chyba zaczac zarzucac to, z czym maja do czynienia....
ale duzoo by pisac, a szkoda czasu i nerwow....
mnie polityka ku mojemu wielkiemu niezadowoleniu kompletnie przestala interesowac....traktuje ją bardziej na tym samym poziomie co kabaret "ani mru mru" czy "mumio" |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 14:01 Temat postu: |
|
|
|
| Kali napisał: | | no trochę nieprawda że nie ma szans bo jeśli stworzy dobrą i ważną ustawę to przejdzie ona spokojnie w sejmie |
Taa a co to znaczy "dobrą i ważną ustawę" Dobra i wazna ktora mogla by przejsc np. w ich wykonaniu to chyba tylko taka ktora byla by zgodna z mysla braci K i ich przystawek a takie wprowadzaja sami. Po to wlasnie drogi Kali buduje sie wiekszosc sejmowa
A jezeli mowisz ze nie chodzi o koalicje to pozwole sobie nie zgodzic bo np jezeli chodzi o Rokite to patrzac na polityke ostatnich lat to konflikt Rokita-Lepper na juz dluższa historie.
Niemniej zgodze sie ze jezeli po tych deklaracjach ostatnich PO nie zaczna robic czegos wiecej niz do tej pory to moze byc im ciezko z utrzymaniem badz co badz - mam wrazenie - dosc pozytywnego wizerunku wsrod ludzi nie bedacych za ugrupowaniami lewicowymi ale tez bedzacymi przeciwko rządzącej trójce.
Ps: a czemu tak malo odpowiedzi - sadze ze to efekt tego ze takie tematy jak polityka, religia itd z rozmowy merytorycznej przechodza wrecz zawsze na emecjonalna i roznego rodzaju ad persona |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 21:51 Temat postu: |
|
|
|
brawa dla J.Kaczynskiego za bezbledna znajomosc Hymnu , jaka
przedstawil ostatnio na kongresie PiS "Marsz marsz Dabrowski z ziemi polskiej do Polski " .....
brawa dla Ministra Edukacji za ulepszenie naszego jezyka : umiom,pomogom,załatwiom etc.......
brawa dla szefa klubu PiS -Przemyslawa Gosiewskiego , ktory na pytanie, "czy podobal sie panu film "Kod Leonarda Da Vinci" " odpowiada:
"nie podobal mi sie, mimo ze go nie ogladalem"....
nie wiedzialam, ze brzmienie slowa "peace" az tak zmieni swoje znaczenie...... |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11691 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 12:20 Temat postu: |
|