| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 21:39 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | ... Moim zdaniem z braku [jakiejkolwiek] dyscypliny... i mam takie plany, żeby to zmienić w następnym semestrze...  |
ups będzie się działo  |
|
| Powrót do góry |
|
yoasiaNowy(a)

|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 21:57 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | | Dla mnie byl najlatwiejszy bo po prostu nie mam talentow plastycznych czy manualnych znaczy sie jestem utalentowany inaczej. |
Do dzisiaj pamiętam Twoją martwą naturę z warsztatów rysunkowych -z cyklu "co wyraża ten mix co go tu namalowałem" (stare dobre śmieszne zaoczne czasy ) My stratedzy najbardziej sie "popisujemy" na tych właśnie zajęciach  |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
creepCzasami coś napisze

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 22:05 Temat postu: |
|
|
|
mysle, ze sporo osob w wsr procz nauki robi rozne rzeczy poza szkola, praca , dodatkowe studia i dlatego zaniedbuja niektore formalnosci, oddawanie jakis prac semestralnych itp...
napewno sa tez ludzie, ktorzy sobie olewaja... ale to niezaleznie od systemu, nie da sie nic z tym zrobic
uwazam, ze w tej szkole jak ktos chce to moze sporo sie nauczyc, ale jak nie chce, nie ma zbytnio czasu lub ochoty, to wykladowcy/szkola nie robia zbyt wielkich oporow, trudnosci zeby zaliczyc cos na "minimum" _________________ burburburbur |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 22:12 Temat postu: |
|
|
|
| yoasia napisał: | Do dzisiaj pamiętam Twoją martwą naturę z warsztatów rysunkowych -z cyklu "co wyraża ten mix co go tu namalowałem" (stare dobre śmieszne zaoczne czasy ) My stratedzy najbardziej sie "popisujemy" na tych właśnie zajęciach  | Tak byl dopiero maz Wspialem sie wtedy na wyzyny
I to mi wlasnie przypomina Asiu ze trzeba sobie bedzie pogadac i powspominac te stare czasy przy najblizszej sposobnosci bo to ostatnio to juz bylo het, het. Tia tylko ja chyba Twoje gg zgubilem ale mail widze takze kontakt jest  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 23:22 Temat postu: |
|
|
|
Czyli jednym słowem dla chcącego nic trudnego. Trzeba mieć worek chęci, odrobinę inteligencji, szczyptę samozaparcia, 3 kg dobrego humoru, odrobinę talentu, zero lenistwa, umiejętność przyswajania treści i czytania ogłoszeń na tablicach informacyjnych i na forum, pewność siebie, żeby jak się czegoś nie wie albo nie jest pewnym to zapytać, mózg małego dziecka, żeby zrozumieć minimum programowe...  I już! Szkoła jak znalazł!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
creepCzasami coś napisze

Wysłany: Pią Cze 30, 2006 23:28 Temat postu: |
|
|
|
dokladnie tak ;D _________________ burburburbur |
|
| Powrót do góry |
|
MagdalenaEkspert

|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 7:26 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | Czyli jednym słowem dla chcącego nic trudnego. Trzeba mieć worek chęci, odrobinę inteligencji, szczyptę samozaparcia, 3 kg dobrego humoru, odrobinę talentu, zero lenistwa, umiejętność przyswajania treści i czytania ogłoszeń na tablicach informacyjnych i na forum, pewność siebie, żeby jak się czegoś nie wie albo nie jest pewnym to zapytać, mózg małego dziecka, żeby zrozumieć minimum programowe... I już! Szkoła jak znalazł!  |
jak to pieknie napisane...normalnie to mi sie z czyms kojarzy...hmmm  _________________ happiness I cannot feel and love to me is so unreal |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
|