| Poprzedni temat::Następny temat |
| masz ochote na sylwestra w szkolnym gronie? |
| tak |
|
86% |
[ 25 ] |
| nie |
|
13% |
[ 4 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 29 |
|
| Autor |
Wiadomość |
gwiazdaZadomowił(a) się

|
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Pią Lis 28, 2003 0:03 Temat postu: |
|
|
|
uj...
bede plakal i bil piesciami w podloge calego sylwestra a na koniec sie upije do lustra  hihihi
a niewiez kto bedzie z naszych wspolnych znajomych na sylwku w WSR? _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
gwiazdaZadomowił(a) się

|
Wysłany: Pią Lis 28, 2003 0:23 Temat postu: |
|
|
|
nie wiem... nie mam zielonego pojecia...
do reyestra: nie moge Ci powiedziec gdzie sie wybieram na Sylwestra, bo mozesz to wykorzystac przeciwko mnie...  _________________ "zasypana morzem pocalunkow zasypiam u Twego boku..."
*gwiazda* |
|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
PREZES-2Początkujący(a)

|
Wysłany: Pią Lis 28, 2003 10:56 Temat postu: |
|
|
|
| Mika napisał: | Fajne plakaty mamy w szkole To tak apropo tematu  |
DOKLADNIE!!!
OD ROMANSOWANIA ITP SA CHATY...
TA STRONA JEST POSWIECONA SYLWESTROWI!!!
PROSILBYM O PORUSZANIE WLASNIE TEJ TEMATYKI! |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
PREZES-2Początkujący(a)

|
Wysłany: Pią Lis 28, 2003 21:23 Temat postu: |
|
|
|
NODOBRA PISZCIE CO CHCECIE........WIDZE ZE TOWARZYSTWO SIE OBRAZILO I TERAZ JUZ NIC NIE PISZE.....
AHA W PON O GODZ 17:00 W SALI NR1 ZBIERAM RZECZY WYMIENIONE ( I NIE TYLKO) W TEMACIE "SYLWESTER-PRZYGOTOWANIA", ORAZ
WE WTOREK ROWNIEZ W SALI NR1 O GODZ 17:00
JAK NIE MOZECIE TO ZOSTAWCIE RZECZY W SEKRETARIACIE |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
nosNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sro Gru 29, 2004 10:10 Temat postu: |
|
|
|
Nie chce mi sie zakladac nowego tematu. No a przy okazji mozna zobaczyc jak to w zeszlym roku bylo. Jak co roku zreszta  Taka piekna dyskusja
Jak Wy w tym roku spedzacie Sylwestra?
Ja zaczynam juz dzisiaj. Taka nowa swiecka tradycja wigilia, sylwester. Wszystko 2 dni wczesniej. W koncu nie ze wszystkimi mozna sie spotkac 31 grudnia. Towarzystwo jest w takim amoku ze w planach sa rowniez 3 krolowie 2 dni wczesniej. Dzien dziadka i dzien babci, walentynki, dzien kobiet, zielone swiatki, dzien wojska polskiego  Wszystko pare dni przed albo po.
Wracajac do tematu. Jest karnawal wiec kto wie moze nawet Sylwestra w szkole da sie zrobic pare(nascie) dni po  Tylko skad my wezmiemy PREZESA-2  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Sro Gru 29, 2004 21:56 Temat postu: |
|
|
|
ja nie postawiłam na czas, a na jakość. Słuchajcie-taki sylwek mi się szykuje, że głowa mała. Oczyweiście w Grodziu u kumpeli, gdzie np prawie cała scena bmxowa z polski sie zjerzdza+cała smietanka towarzyska z okolic:). POza tym moja siostra 18nastoletnia u nas robi impre na 20 osób, więc planuje obie zaliczyć. Dobrze, że 5 min juest odemnie do kumpeli. Juz nie moge sie doczekać. Acha-jutro znajomki z Torunia przyjerzdzają, więc może jakiś bifforek będzie. WOW-doczekać sie nie moge. (chociarz w Wawie u koleżanki w Falenicy też zapowiada się świetnie  ) _________________ Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Czw Gru 30, 2004 9:15 Temat postu: |
|
|
|
Wczoraj juz mialem Sylwestra numero uno. Z 3h przerwa na Alternatywe  Takze juz jestem zaprawiony... w bojach. Otwieranie szampana, odliczanie, zyczenia. Wszystko przetrenowane. Rok 2005 mi nie straszny. Malo tego uwazam ze bedzie dla nas wszystkich bardzo udany. Tak mi przynajmniej obiecywal jak z nim rozmawialem
Jutro wszystko zgodnie z planem. A w niedziele jeszcze urodzinki ojczulka. Wesolo bedzie  Udany tydzien _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|