Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 19:58 Temat postu: mam pytanko dotyczące papierów potrzebnych do wsr.
witajcie, mam pytanko? jeśli wysyłaliście papiery pocztą to dowód osobisty odbijaliście na ksero, a co z tym kwestionariuszem który powinniśmy wypełnić? bo wpisowe wystarczy wysłać na ich konto? z góry dziękuje!
Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11694 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej!
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 20:35 Temat postu: Re: mam pytanko dotyczące papierów potrzebnych do wsr.
kasia20 napisał:
witajcie, mam pytanko? jeśli wysyłaliście papiery pocztą to dowód osobisty odbijaliście na ksero, a co z tym kwestionariuszem który powinniśmy wypełnić? bo wpisowe wystarczy wysłać na ich konto? z góry dziękuje!
Zapisz się przez internet. Wyślij pocztą ksero dowodu oraz pokwitowania wpisowego wraz z innymi dokumentami, które należy złożyć. Do dokumentów dołącz kartkę z trybem nauki (dzienny czy zaoczny)/specjalizacją/i kiedy chcesz zacząć (czyli wnioskuję, że w październiku to napisz październik)! _________________