Wysłany: Sob Lis 29, 2003 1:38 Temat postu: czy ktoś moze posiada klasyk horroru "Piątek 13ego"
poszukuje tego filmu już dość długo i nkit go nie ma. mogę się na jakiś wymienić(a jest tego naprawdę dużo).najlepiej jeśli byłby to divx ale moze byc tez vhs.dziękuję za ewentualne zainteresowanie. acha to samo w zasadzie mógłbym napisać w sprawie "Ptaków" Hitchcocka.
Wysłany: Sob Lis 29, 2003 13:20 Temat postu:
Trzeba trafic na mnie i sie ladnie usmiechnac
a piatek trzynastego (cala seria)bedzie twoja...przegrasz sobie _________________ delerium feat Leigh N - Innocente (falling in love)
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Pon Gru 01, 2003 16:14 Temat postu:
To ja juz sie usmiecham i ustawiam w kolejce spolecznej. Brachu mowi ze ma, ale tam jest dzwiek zjechany. U Ciebie aeila rozumiem dzwiek jest ok? _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Pią Gru 05, 2003 15:51 Temat postu:
Nawet nie myslalem ze cos u Ciebie moze byc nie w porzadku. Chcesz cos na wymiane? A moze prosto z mostu spytam: jakie masz preferencje _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl