To ja wroce do tematu...
Propozycje jak rozumiem są takie:
- Edycja własnych postów po ich napisaniu (ewentualnie informownie o tym kiedy i ile razy był post edytowany pod postem)
- Kasowanie własnych postów, czasem ktoś wrzuca cos nie tam gdzie by chciał itp.
- łączenie postów tej samej osoby. Tu uwaga że ta opcja powinna być wyłaczona na forach merytorycznych, tam często ludzie piszą dalszą częsć myśli, a tak by temat nadal widniał z datą ostatniego posta. Oczywiście można by pluga przerobić tak by zmieniał tą datę, ale to kwestia pogrzbania w kodzie.
A teraz free czyli wolne propozycje....
- Avki zwiększyć na na 130x150px i dać upload z zewnątrz :> (wiem, wiem XSS oraz CSRF ale bądźmy poważni ile osób by mogło i chciało tu ich użyć, zreszta można równie dobrze dokonać tego via sng lub sam post).
- Szybka odpowiedź na dole tematu. Mozna łatwo cytować szeregowo wiele osób.
- Własne "rangi" czyli coś o nas. Uzasadnienie? Rozwija gietkość myśli, sprawność palcy i jezyka co sprawdza się w życiu sexualnym i reklamie.
- Wiecej emotek... nie tak jak na Deviancie, ale pare by się jeszcze przydało, ot zrobic konkurs kazdy ma dziesięć propozycji i 50 wybranych wchodzi :].
- Statystyki, czemu? bo to fajne wiedzieć co, kto najchętniej klepie.
No i teraz Hardcore(czyli propozycje ekstremalne):
- Grupy, np. Studio grafiki rocznik taki i tak, pytanie tylko kto to będzie trzymać w ryzach???
- Konkurs na nie banaly acz utrzymany w konwencji (a może nie, creatywnie twórczy) nowy wyglad forum, a może i całej strony???
Co na to kadra prowadzaca i towarzysze Forumowicze?