| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
a_ankaBywalec

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 19:04 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | | Podobno ma byc Kreatywnosc. .. |
hmm, na planie nie ma Kreatywnosci....  |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
a_ankaBywalec

|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 19:30 Temat postu: |
|
|
|
w zeszlym byla  ale ja na nią nie chodzilam, to nie moge Ci nic o tym napisac..... |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Wto Paź 03, 2006 19:33 Temat postu: |
|
|
|
Bierz teraz. Zajecia poza graficznymi raczej rzadko powtarzaja w jednym roku szkolnym. Nastepne moga byc pewnie za rok _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
a_ankaBywalec

Wysłany: Wto Paź 03, 2006 19:52 Temat postu: |
|
|
|
Za rok też może być...chodzi mi o to czysię powtarzają, bo nijak mi ta pora niepasuje:( a co to jest za przedmiot naming?? Fajny wykładowca?? Pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4747 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
a_ankaBywalec

Wysłany: Wto Paź 03, 2006 20:09 Temat postu: |
|
|
|
na worda i exela już się zdecydowałam...i pasuje mi też ten naming...raz, że fajnie się zapowiada, dwa,że jest o normalnej godzinie;) Mam nadzieję, że będzie ciekawie. Dzięki Magdusia za odpowiedź  Miłej nocy! |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4747 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 20:16 Temat postu: |
|
|
|
no to jak juz naming to i branding !!! to nauka o kreowaniu marek!
nie bać się 8:30!! :d _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
HavocLoża WSR

Dołączył: Oct 03, 2004 Posty: 3913 Skąd: from a void between the worlds... |
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 20:16 Temat postu: |
|
|
|
| Magdusia napisał: |
polecam dla SR tez Exela oraz Worda z PP |
Worda nei polecam, ale jesli ktos chce byc accountem w reklamie to bez swietnej znajomosci PP a szczegolnie Excela nawet niech nie mysli. Wyciskam z tego programu ile sie tylko da przydatnych funkcji zwlaszcza formuł  |
|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 20:18 Temat postu: Kryptoreklama? |
|
|
|
| sinar napisał: | Podobno ma byc Kreatywnosc. A jaka mila, sympatyczna i kompetentna pani ma to prowadzic Jeszcze sam przyjde  | Oj, ja widzę i czytam w tej wypowiedzi więcej niż inni ... Twrczość w reklamie będzie w tym semestrze tylko dla zaocznych, w środku dnia w soboty. Nie zapraszam tam dziennych, bo ludzi w grupach zaocznych jest baaardzo dużo. Na 95% powtórzymy to w grupach dziennych w przyszłym semestrze. Niech no się nam tylko ta piękna, młoda i nadzwyczaj uzdolniona wykładowczyni sprawdzi i dotrze .
Oprócz tego, co tu już polecono - polecam Manipulacje w reklamie. Będzie trochę o kolorze , trochę o dźwięku , trochę o seksie i trochę o modzie , trochę o potrzebach symbolicznych , trochę o wrodzonych reakcjach emocjonalnych , trochę o przynależności do grupy i trochę o irracjonalnych zachowaniach konsumentów , trochę o muzyce , troche o swiadomym pozostawianiu luk w przekazach , trochę o zakupach impulsywnych i trochę o zmniejszaniu zaangazowania w zakup . I to wszystko w reklamie. I to nawet nie jednej. Ciekawa tematyka, różnorodność form reklamy, fajny wykładowca. [środy, 12:00, sala 2] |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Wto Paź 03, 2006 21:51 Temat postu: Re: Kryptoreklama? |
|
|
|
| wojtkowski napisał: | | sinar napisał: | Podobno ma byc Kreatywnosc. A jaka mila, sympatyczna i kompetentna pani ma to prowadzic Jeszcze sam przyjde  | Oj, ja widzę i czytam w tej wypowiedzi więcej niż inni ... Twrczość w reklamie | No powinienem sie domyslic ze jak nie kreatywnosc to tworczosc na pewno
| wojtkowski napisał: | Niech no się nam tylko ta piękna, młoda i nadzwyczaj uzdolniona wykładowczyni sprawdzi i dotrze  | Ze sie sprawdzi to nie mam najmniejszych watpliwosci
PS. Bardzo fajnie ze znowu jest Naming. Moze wreszcie w tym semestrze dam rade czasowo zeby zrealizowac go do konca. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|