| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 7:50 Temat postu: |
|
|
|
| Kinfolk napisał: | | Ale Wro jest daleko... A dziś wszystko co jest daleka jest be... |
ale Wro jest de best... tęskno mi ... _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 8:59 Temat postu: |
|
|
|
| seize napisał: | | No tak skonczylismy we troje... | Ej no to cos sie nie postaraliscie. Tyle ludzi mialo byc z grafiki i w ogole z zaocznych. No chyba ze o to chodzilo zebyscie zostali we trojke  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
KinfolkEkspert

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 16:19 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | To ile osób było ogólnie? I kto w końcu z Was? Seize, Gdynia i Kinol?  |
Tak, to była gwardia honorowa - zawsze wierni (nawet z Seizem widzieliśmy mecz )
Poza tym z moich wrześniowych było 5 czy 6 osób (jeśli kogoś pominąłem to przepraszam - wrzesień wie jak dziś wyglądałem... )
Offtop - Happy aleś Ty mi się dziś przyglądała zza winkla - aż Sławek drzwi nie zamknął  _________________ Cierpię co prawda na drobne zaburzenia osobowości, jednak potrafimy o tym ze sobą rozmawiać...
http://kinfolk.digart.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 17:15 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 17:47 Temat postu: |
|
|
|
| Magdusia napisał: | Case, byleby to nie była impreza "na działce" bo wymarźniemy nie na żarty a co do Bilarda, to trzebaby stworzyć grupę pod wezwaniem do grania weń. i znalezc jakies miejsce gdzxie gra nie kosztuje 15zł
we wro jest taki klub gdzie 2zł gra  |
Kotek, skoro mówię, że U MNIE, to znaczy, że:
1. W akademiku, a nie na działce. Grill ewentualnie pod oknem tudzież na ganku.
2. Bilard kosztuje 2 zł za grę (dowolna ilość ludzi, do wykorzystania wszystkic bil) na małym stole, i 3 zł na duzym stole. Dart niestety trochę droższy czy tam mniej opłacalny niż w Jockerze, bo wrzucając po 1 zł da się zagrać max. w 301 i to jest limit 15 kolejek. A z tego co pamiętam, to liczba graczy max. 4 :/ Niestety. _________________
http://www.royalirish.eu |
|
| Powrót do góry |
|
gosienka2005WSR Guru

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 18:00 Temat postu: |
|
|
|
| CASE napisał: |
Kotek, skoro mówię, że (...) |
No masz... teraz to Magdusia Kotek buu _________________ Przyrzekam na kobiety stałość niewzruszoną
Nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną
 |
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

|
| Powrót do góry |
|
KinfolkEkspert

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 18:06 Temat postu: |
|
|
|
| gosienka2005 napisał: | | CASE napisał: |
Kotek, skoro mówię, że (...) |
No masz... teraz to Magdusia Kotek buu |
Ech, jeszcze wejdzie mi to w krew... /tuli, tuli/  _________________ Cierpię co prawda na drobne zaburzenia osobowości, jednak potrafimy o tym ze sobą rozmawiać...
|
| Powrót do góry |
|
gosienka2005WSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 18:21 Temat postu: |
|
|
|
| CASE napisał: | | BTW zostaw troche dla innych..... |
Też bym mógł coś powiedzieć o "czymś pozytywnym albo..." ale hyhy nie powiem  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
KinfolkEkspert

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 18:52 Temat postu: |
|
|
|
| CASE napisał: | Własnie, na ciebie zawsze można liczyć. Może zajmij się czymś przyjemnym albo pożytecznym, albo ani przyjemnym ani pozytecznym, czyli zajmij się żoną czy tam dzieckiem...a nie różne tutaj przytulasz wiecznie.
BTW zostaw troche dla innych..... |
Trza być na bieżąco... Aktywny ma lepiej  _________________ Cierpię co prawda na drobne zaburzenia osobowości, jednak potrafimy o tym ze sobą rozmawiać...
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 19:02 Temat postu: |
|
|
|
| CASE napisał: | | zajmij się żoną czy tam dzieckiem...a nie różne tutaj przytulasz wiecznie. | Wiesz Case idac tropem tej pozytywnosci, przyjemnosci i aktywnosci to mozesz w ramach rewanzu zaprosic zone Kinfolka do nas na forum Zreszta po co na forum moze wystarczy tylko na lotki Poza tym impreza szkolna za pasem takze tak czy inaczej to zapewne poznasz Pania Kinfolk  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

Wysłany: Nie Paź 08, 2006 19:04 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|