France Gall - eurowizja '65 nasz ulubiony utwor, ktorego slow probujemy sie nauczyc. symbol wsr'owej glupawki, gdy hemoroidy od ciaglego siedzenia na zajeciach daja o sobie znac.
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 8:33 Temat postu:
Ach co za przypadek Gosienka Tez ja wczoraj widzialem O ile pamietam to jest/byla ona zwykle na tapecie na zajeciach z reklamy tv.
Znalazlem tez po dlugich poszukiwaniach jedna z moich ulubionych dla firmy .... ktorej chyba nie puszczano w nas (o ile pamietam). Ale nie pokazuje na razie bo ja oszczedzam do quizu reklamowego. Wiecej szczegolow w poniedzialek
Ale przypomnieliście mi klasykę, kurczaki jak ja to dawno widziałem. Ale fakty też chyba jedna w moim rankingu z najlepszych _________________ www.mikolaj-kalina.com
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 9:11 Temat postu:
To w ramach rekompensaty i bonusa jedna z fajniejszych reklam Lynxa. Znanego u nas jako Axe O ile pamietam nie byla puszczana u nas w tv za to byla na Nocy Reklamozercow i innych przegladach. I co ciekaw spotkala sie z uznaniem nie tylko publiki ale rowniez zdobyla zlotego Lwa w Cannes. Oto idealna kobieta marzenie kazdego mezczyzny i kto by pomyslal ze zamiast magicznej rozdzki wystarczy tylko Axe