| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gwiazdaZadomowił(a) się

|
|
| Powrót do góry |
|
MikaZadomowił(a) się

Wysłany: Pią Gru 26, 2003 13:54 Temat postu: |
|
|
|
Może by tak do Zakopca na bitwe skoczyć?  Tam to by dopiero zabawa była... _________________ Zanim obiecasz, pomyśl najpierw czy możesz to dać... |
|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Czw Sty 08, 2004 23:40 Temat postu: |
|
|
|
I o śniegowisku zapomnieliscie . Tyle planow ustaliliscie , tyle pomysł co bedzie sie dzialo jak spadnie snieg . ja nawet sie nastawilam ze "wymiote" wszystkich w wojne na sniezki by tylko zdobyc pysznego grzanca . A tu nic . No ... prawie ... śnieg jest .... reszty brak  A moze to mi sie sni ? Tak , tak , juz pozno . ide spac , bo bredze . PAPATKI |
|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Sob Sty 10, 2004 23:29 Temat postu: |
|
|
|
Tylko narazieśnie sie nie lepi ... wiem bo sprawdzalam . Nawet na takie poświecenie sie zdobylam . Wymiatanko musi być - chyba pocwicze jutro jesli znajde jakiegos jelonka co by mi sie w łapy trafil i pozwolil sniegiem sypnąc. Swoja droga .... grzanca bym sie napila . Cieple piwko to nie to samo . |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sob Gru 25, 2004 10:52 Temat postu: |
|
|
|
Nie wiem jak to w tym roku bedzie ze Sniegowskiem w Kabatach ale moze jakis sniezek przynajmniej wyczarujemy. W czwartek moj osobisty guru polecil mi mantre Billa Macka: So if you really love Christmas come on and let it snow.
Zaczalem o 10.00 i juz po 2-3 godzinach zaczelo padac. Co prawda troszke z deszczem ale jednak. Wczoraj niestety jakies Hawaje sie zrobily i po sniegu. Moze znacie jakies dobre zaklecia na snieg to troche sobie poczarujemy  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
|