| Poprzedni temat::Następny temat |
| Polska na Mistrzostwach Świata 2006: |
| faza grupowa i do domu |
|
35% |
[ 5 ] |
| najlepsza 16-tka |
|
50% |
[ 7 ] |
| ćwierćfinał |
|
0% |
[ 0 ] |
| znowu będzie medal |
|
0% |
[ 0 ] |
| mistrzostwo świata po prostu |
|
14% |
[ 2 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 14 |
|
| Autor |
Wiadomość |
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

Wysłany: Czw Lis 16, 2006 11:49 Temat postu: |
|
|
|
– Przed meczem miałem dziwny telefon. Dostałem propozycję sprzedania meczu z Belgią. Ale nie chcę nic więcej na ten temat mówić – rzucił Jacek Bąk w obecności dziennikarzy po wczorajszym spotkaniu.
Podobno do pokoju hotelowego Bąka zadzwoniono z zastrzeżonego numeru i najpierw po angielsku, a potem po francusku złożono mu ofertę: za kilkadziesiąt tysięcy dolarów miał sprokurować rzut karny dla Belgów. Kapitan polskiej reprezentacji, Maciej Żurawski, nie ukrywał, że też zna sprawę. – Słyszałem o tym. Ale wolę bagatelizować tę historię. Wygraliśmy. I co tu więcej rozwijać ten wątek? – stwierdził. O sprawie piłkarze poinformowali też Leo Beenhakkera.
Niezła by była afera jakby nie był to tylko głupi żart. Belgowie by się chyba pożegnali z ME _________________ www.mikolaj-kalina.com
 |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 8:47 Temat postu: |
|
|
|
Niektórzy są naprawdę żałośni
Janusz WÓJCIK - Niech Beenhakkera przepraszają ci, którzy go obrażali. Ja powtarzałem tylko - i podtrzymuję tę opinię - że na stanowisku selekcjonera powinniśmy mieć Polaka. Też by sobie zapewne poradził, z podobnym jak Leo efektem. Cóż bowiem takiego nowego wprowadził Holender? Czy wymyślił jakąś nową koncepcję grania biało-czerwonych?
Niezłe głupoty już to widzę jakby Wójcik poprowadził do boju tych samych zawodników co byli na MŚ, co za zawiść
Jan TOMASZEWSKI: - Że niby ja mam przepraszać? A kto mnie przeprosi za pięć punktów frajersko straconych w pierwszej fazie eliminacji? To Beenhakker jest winny ich utracie! Nie twierdziłem nigdy, że to zły trener. Mówiłem tylko, że to kompletny dyletant, bo nie miał zielonego pojęcia o możliwościach polskich zawodników.
Tomaszewski też się raczej tym razem nie popisuje, bo on by wszystkie punkty stracił frajerzyna jeden.  _________________ www.mikolaj-kalina.com
 |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 12:57 Temat postu: |
|
|
|
Polacy dzięki ostatnim wygranym awansowali z 27 na 22 pozycję w rankingu reprezentacji.
brawo Panowie i oby tak dalej na wiosnę.  |
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 14:35 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Wto Gru 05, 2006 23:35 Temat postu: |
|
|
|
A jutro mecz o 15  Rozumiem ze ZEA sa w innej strefie czasowej ale to tak 3, max 4h roznicy. A LM jest o 20.45. Goscie oczywiscie robia nam przysluge ale cholewcia ten mecz moglby byc z 2 godziny pozniej. No chyba ze zadnej transmisji ma nie byc.
Swoja droga to ciekawe jaka to dokladnie reprezentacja z nami zagra. Bo ZEA graly dzisiaj z Katarem w Igrzyskach Azjatyckich. Ale skoro to igrzyska to moze tam jakas mlodziezowka grala  |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Gru 08, 2006 8:45 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: |
Swoja droga to ciekawe jaka to dokladnie reprezentacja z nami zagra. Bo ZEA graly dzisiaj z Katarem w Igrzyskach Azjatyckich. Ale skoro to igrzyska to moze tam jakas mlodziezowka grala  |
jak u nas gral drugi i trzeci garnitur i wygrał 5:2 to Si sam sobie odpowiedz kto przyjechałl z ZEA  |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Nie Sty 07, 2007 10:58 Temat postu: |
|
|
|
Leo niedługo moze mieć problem z atakiem w kadrze:
Jeleń strzela , Rasiak 2 w pucharze , to samo Żurawski.
nie wspomne o Miecielu który strzelił swoją 10 bramkę w lidze i puka do kadry.
ale lepiej wiecej niz mniej.  |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Nie Sty 21, 2007 9:38 Temat postu: |
|
|
|
a Rasiak znowu swoje.
17 gol w lidze i zwycięstwo jego zespołu 2:0 _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Nie Sty 21, 2007 11:59 Temat postu: |
|
|
|
Jak nas zawiesi Fifa to sobie w ogole nie pogramy z nikim. Nawet towarzysko. Pewnie tez zagraniczne sparingi druzyn ligowych tez odpadaja. Takze niech lepiej ten Rusko szybko sie uwinie zeby zdazyli nas odwiesic na mecze eliminacyjne w marcu. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
|