| Poprzedni temat::Następny temat |
| Polska na Mistrzostwach Świata 2006: |
| faza grupowa i do domu |
|
35% |
[ 5 ] |
| najlepsza 16-tka |
|
50% |
[ 7 ] |
| ćwierćfinał |
|
0% |
[ 0 ] |
| znowu będzie medal |
|
0% |
[ 0 ] |
| mistrzostwo świata po prostu |
|
14% |
[ 2 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 14 |
|
| Autor |
Wiadomość |
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Nie Sty 21, 2007 15:41 Temat postu: |
|
|
|
ja też sądzę że nas nie zawieszą.
ale że Wit dał się złapac i to za 8 tyś to aż mnie zaparło jak się dowiedziałem.
że brał to wiadomo był na górze to sobie wybierał ale że tak śmieszną sumę.
jestem ciekawy co mu zrobią.
bo przyjąc łapówkę za 8 tyś to śmieszna sprawa biorąc pod uwagę że wpłacił 50 tyś kaucji aby sobie w domu posiedziec i poczeka jak będzie dalej. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 17:12 Temat postu: |
|
|
|
Wit to musial byc tajnos agentos  8 tysiecy  Sam sie podstawil i zrobil przekup kontrolowany
A wg mnie nas zawiesza. Pewnie nie na dlugo na jakies 2-3 tygodnie do czasu jak beda nowe (-stare  ) wladze ale jednak. Tak dla zasady. Rosja to jest u nich ta sama polka co Chiny, Korea i Irak. Na niezaleznosc tych zwiazkow patrza przez palce bo i tak wiedza ze nie maja na to wplywu.
Ale jak sie Rusko szybko uwinie to eliminacje nie powinny byc zagrozone. Dla Fifa takie zawieszenie to straszak nie chca po prostu zeby wladze permanentnie wtracaly sie w ich interesy i tyle. Jezeli to bedzie krotka i bezbolesna operacja to postekaja troche ale w koncu zatwierdza nowe wladze. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pon Sty 22, 2007 19:12 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | Wit to musial byc tajnos agentos 8 tysiecy Sam sie podstawil i zrobil przekup kontrolowany |
dla mniew też Wit zrobił sobie jaja bo co mogą mu zrobić.
za 8 tyś co wziął to co mu dadzą 3 miechy w zawieszeniu
i dzięki temu jest już czysty  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Czw Lut 08, 2007 8:56 Temat postu: |
|
|
|
wczorajszy mecz słabo wypadł Polakom
tylko i może aż 2:2.
tak słabej obrony to dawno nie widziałem w naszej grze.
dobrze że ich bramkarz puścił szmatę na 2:2 bo mogli byśmy przegrac.
ale nie ma co się martwic bo to był tylko sparing.  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
emproZaczyna działać

|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 9:38 Temat postu: |
|
|
|
mi się wydaje, że nieźle nasi zlekceważyli Słowaków, takie są niestety skutki dobrej gry z Portugalią czy Belgią, że potem w towarzyskim spotkaniu patrzą na siebie tylko z minami pod tytułem "jak to ? oni strzelili nam bramkę ?? "
chociaż Słowacy grali bardzo szybko i pressingiem, ale wydaje mi się, że gdyby Polacy podeszli bardziej poważnie i bardziej zmotywowani do tego meczu to i ten pressing by się im odechciał szybko i pewnie nie mieliby z czego grać piłką
enyłej, wynik 2-2 to chyba aż, i w sumie fartem, i dobrze, że chociaż remis, ale gra marna mimo wszystko i Beenhakker powinien teraz troszkę poanalizować mentalność Polaków, bo szkoda potem będzie, jak gra będzie fantastyczna a się pospalają psychicznie nam chłopaki  _________________ www.empro.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Czw Lut 08, 2007 16:28 Temat postu: |
|
|
|
Wg mnie sodoweczka (wygralismy z Portugalia to Slowakow pykniemy spacerkiem) i brak koncentracji (pierwsza i ostatnia minuta). Bak cos przebakiwal ze nie potrafia sie sie zmobilizowac na takie mecze. To ciekawe jak sie skoncentruja na tych 4 eliminacyjnych co teraz beda. Akurat Bak powinien pamietac jakie tam mieli przeprawy na Kaukazie. Ale cale szczescie musza pamietac ze u Leo nie ma ludzi niezastapionych. Jakby nie bylo to rezerwy zrobily ten wynik z Estonia a nie pierwszy garnitur. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
TomaszefPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 14:35 Temat postu: |
|
|
|
my tu gadu gadu o tym co na boisku, a już w środę (18 kwietnia) w Cardiff "misie" z europejskiej centrali zadecydują o rozwoju naszego kraju. Chodzi oczywiście o organizację wspólnie z Ukrainą EURO 2012. Nikt chyba nie powinien mieć wątpliwości, że w przypadku zwycięstwa powstaną piękne stadiony, setki km autostrad, nowe hotele, restauracje, bardzo rozwinie się sieć połączeń lotniczych wewnątrz Polski no i ogónie wszystkim będzie żyło się lepiej bo jak przewidują eksperci z tej okazji PKB pójdzie w górę ok. 1%. To jednak wszystko nieważne:) Będziemy przecież mieli przez kilka tygodni jeden wielki Event Day:) |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Czw Maj 31, 2007 6:19 Temat postu: |
|
|
|
liga się skończyła a w sobotę znowu gra reprezentacja.
mam nadzieję że pogonią Azerów i nie oddadzą pierwszego miejsca w grupie. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Cze 06, 2007 17:52 Temat postu: |
|
|
|
ale walka szkoda tylko że jest 0:0 .
fajnie posłuchać po sporej przerwie w radiu bo komentator w programie 1 pieje jak nienormalny.
upss Boruc nie sięga i przegrywamy 1:0  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
|