Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:11 Temat postu: Zaświadczenie Lekarskie
Mam taakie pytanie , wiem ze w innych szkołach zaswiadczenie lekarskie do szkoły mozna wydrukowac ze strony Takiej szkoły , albo przynajmniej uzyskac jakiś wzór. Wsr róniweż honoruje zaświadczenie , jednak skąd mam wziaść druk dla lekarza ??
Zaświadczenie lekarskie wymagane w naszej szkole może zostać wypisane przez lekarza na najzyklejszej recepcie. Nie wydajemy żadnych druków, nie wymagamy specjalistycznych badań. Na zaświadczeniu lekarz powinien napisać, że 'nie ma przeciwskazań do podjęcia nauki'. _________________ smile!
czy to musi być aktualne zaświadczenie lekarskie czy może być po ukończeniu liceum które dostałam od szkolnego lekarza tam też jest napisane "nie ma przeciwwskazań do podjęcia dalszej nauki"
Zaświadczenie jest ważne przez trzy miesiące od daty wystawienia. Po tym okresie, niestety trzeba wybrać się do lekarza po kolejne (co bynajmniej nie oznacza, że ucząc się w szkole co trzy miesiące trzeba dostarczać nowe zaświadczenie - ot poprostu taki przepis _________________ smile!