Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Film i TV zaocznie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Schumi
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Sty 21, 2004 0:49
Temat postu: Film i TV zaocznie
Odpowiedz z cytatem

Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda u Was studiowanie na specjalności Realizacja filmowa i TV w trybie zaocznym. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 10:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

przyjeżdżasz, odlatujesz, odjeżdżasz
Powrót do góry
Zobacz profil autora

reyestr
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 19:53
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Laughing jak widzisz ... zajecia maja charakter efektu "out of space"

"Zbyt popieprzony by zyc, zbyt rzadki by umrzec ..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

senq
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 21:31
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

znacznie Cool

Schumi
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 21:57
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No dzięki serdeczne za odpowiedzi,ale wciąż niewiele mi to mówi. Chodzi mi o bardziej praktyczne informacje. Czy warto się za to w ogóle brać zaocznie i ile naprawdę wyniosę z takiego trybu wpad-wypad ??? Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam!
Powrót do góry

senq
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 22:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Np. komputer jak nikt nie bedzie widzial albo lawke przy wejsciu. Laughing

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 22:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Bombeczki z choinki lub pania sekretarke:)

Jestem TU....
Powrót do góry

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 23:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

lepiej żebyś coś wniósł np. pomysł na scenariusz, dorobek w postaci nakręconego filmu, kreację aktorską w filmie kolegi, może robotę operatora
patrzcie Panowie - ten by tylko brał
PS
a co do zaocznych, to jak poczytasz dokładnie forum będziesz wiedział, jednym to pasuje innym nie - to głównie zależy od Ciebie - choć w przypadku rtv - zdarza się, że się spotykamy częściej - nie co 2 tygodnie a co tydzień, czasem w nocy - ale to juz tylko dla chętnych
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Schumi
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 23:46
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hmm... Chyba troszkę źle zostałem zrozumany. Nie chcę "tylko brać" Cool , poprostu chodziło mi o to czy jest sens podejmować się takiego kierunku jak film i tv zaocznie. Bo jeśli chodzi o chęci to jak najbardziej są Razz Co do własnych "prac" to amatorskie filmiki mam już na koncie jako operator , reżyser, współautor scenariusza , no i aktorem też sie zdarzyło być Wink . Oczywiście to tylko taka zabawa w liceum, które zresztą najpierw muszę skończyć. Ale po maturce już się cieszę na naukę w WSR Very Happy Poza tym najchętniej wybrałbym studia dzienne,ale dlatego,że chciałbym jeszcze studiować w swoim mieście dziennikarstwo , no i dlatego że miszkam jakieś 160 km od W-wy... wyszło tak a nie inaczej...

Póki co, wielkie pozdro dla całej WSR !! Very Happy

PS. Już nie mogę doczekać sie pierwszych zajęć... Razz
Powrót do góry

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Sro Sty 28, 2004 23:55
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

równoległa dziennikarka na dziennych to jest bardzo dobra koncepcja - tam pogrzejesz troszkę ławę a w soboty się pogimnastykujesz za kamerą i sprawdzisz co lepiej Ci wychodzi; POWODZENIA na maturze

Ostatnio zmieniony przez aw dnia Sro Lip 14, 2004 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Schumi
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Lip 14, 2004 20:40
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie! Smile
Na maturze się pofarciło, na examach na studia też... Cool ale własnie mam mały dylemat. Jak sie okazuje kierunek Dziennikarstwo i komunikacja społeczna na UMCS w Lublinie jest delikatnie mówiąc bardzo cienki (do tego jest to tylko licencjat). Jako że oprócz powyższego udało mi się dostać też na Stosunki międzynarodowe i Politologię na tej samej uczelni, waham sie troche... Zamierzam uczyć sie zaocznie w WSR na kierunku film & TV, ale jednocześnie musze wybrać coś u siebie. Co więc byście mi radzili: WSR+cieniutkie dzienikarstwo / jedne z lepszych w Polsce stos. miedzynarodowe / czy moze politologia. Dodam jeszcze że nawet na dowolnym kierunku udałoby mi sie załatwić praktyki dziennikarskie (m.in. w tv). Czekam na opinie i rady od bardziej doświadczonych ludzi Razz
Powrót do góry

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Sro Lip 14, 2004 22:22
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hmm... zadałeś teraz nam niezłego ćwieka

widzę dwa rozwiązania:
1. rozumiesz dobrze, że studiowanie, to samodzilne poszukiwanie odpowiedzi - wybierasz dzinnikarstwo, bo idealnie łączy się z koncepcją np. dziennikarstwa tv - na zajęciach wiesz więcej niż inni i to, że studia kiepskie Ci nie przeszkadza - jesteś liderem i znajdujesz podobnych sobie - to wy tak na prawdę ciągniecie ten wydział
2. dokonujesz świadomych i kosekwentnych wyborów - wybrałeś WSR a nie liczne kopie za 100zł ze względu na renomę - wybierasz stosunki międzynarodowe z tego samego powodu - w konsekwencji zostajesz np. ambasadorem Polski w ... potrafisz zachować się przed kamerą, świetnie promujesz Polskę w tym kraju

Wybór należy do ciebie Smile
Zobacz profil autora

Schumi
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Lip 14, 2004 23:52
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odzew Wink
Hmmm... Jeśli chodzi o to co chciałbym w zyciu robić, to absolutnie bycie dyplmatą/politykiem itp. mnie NIE RAJCUJE. Ale w świetle tego, że ten wspomniany kierunek dziennikarski to podobno naprawde dno...wiele osób mówi mi, żebym szedł na stosunki, bo po tym też można być dziennikarzem, a dziennikarstwa uczy sie najlepiej w praktyce itd. Ale tak jak mówie, nawet studiująć stosunki bede miał możliwość odbywania praktyk dziennikarskich w mediach. Cóż... mam czas do poniedziałku...i niezły bajzel w głowie Confused

Pozdrawiam całą WSR Razz
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 1 z 1