Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Bonus od bet-at-home

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Sport
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
EkspertBAH
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 16:54
Temat postu: Bonus od bet-at-home
Odpowiedz z cytatem

Mam dla wszystkich fanów zakładów dobrą wiadomość Bet-at-home oferuje swoim klientom bonus , na bardzo dobrych warunkach . O zasadach otrzymania bonusu napisałem poniżej .Mam nadzieje że ta informacja zainteresuje kogoś . Pozdrawiam wszystkich Very Happy

PODWÓJNA STAWKA = PODWÓJNA WYGRANA

Bet-at-home.com podwaja Twoją kasę!

Uwaga: Bet-at-home.com składa Ci ofertę, której nie możesz odrzucić! W dniach od 1. do 15. marca 2007r. organizujemy dla naszych Graczy (nie ważne czy nowych czy wcześniej zarejestrowanych) akcję bonusową +100 %. W tym czasie podwajamy Twoją wpłatę. Skorzystaj z okazji! No chyba, że tej kasy nie chcesz...

To takie proste, aby zapewnić sobie bonus:

* Dokonaj wpłaty między 01.-15. marca 2007, do godz. 24:00 na swoje konto gracza
* Wejdź na "Moje konto gracza/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu" i wpisz słowo "BONUS"!
* Kwota bonusa zostanie natychmiast dopisana do Twojego konta gracza i już nic nie stoi na przeszkodzie emocjom i zabawie!

REGULAMIN PROMOCJI:

* Bonus 100% dotyczy tylko pierwszej wpłaty dokonanej między 01.a 15. marca 2007r., do godz. 24:00. Przy przelewach bankowych wiążący jest termin wpłynięcia środków na konto. Maksymalna kwota bonusu wynosi 300 zł. Przy wpłatach powyżej 300zł do konta zostanie dopisana kwota 300zł.
* Osoby posiadające więcej niż jedno konto gracza mogą tylko raz na jednym ze swoich kont skorzystać z bonusa.
* Z akcji bonusowej 100% można skorzystać tylko jeden raz i na jedno domostwo.
* W przypadku skorzystania z Bonusa, w czasie trwania promocji nie wolno dokonać wypłaty (do dnia 15. marca 2007r., do godz.24:00), w przeciwnym wypadku kwota bonusa zostanie odjęta z konta gracza.
* Kwotę wpłaty wraz z dopisaną kwotą bonusa należy trzykrotnie postawić w zakładach sportowych przy minimalnym kursie 1,5 (dotyczy zarówno zakładów pojedynczych jak kombinacyjnych) przed możliwością wypłaty
* Do wpłat po 15. marca 2007r. do godz. 24:00 nie będzie dopisywany bonus.
* Akcja bonusowa nie dotyczy Kasyna i Pokera. Akcja bonusowa dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych.

Zarejestrować się i odebrać bonus można na stronie www.bet-at-home.com

Jeśli masz pytanie to zadaj w tym temacie .
Powrót do góry
Zobacz profil autora

simi1994
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 19:54
Temat postu: Jest przeciek z bet-at-home
Odpowiedz z cytatem

Mój kumpel gdzies dostal link od kumpla z ktorego jak zalozy sie konto i wygra tam jakies pieniadze , chyba od 50zł wygranej dostaje sie 100% bonus i to DZIAŁA i normalnie mozna wyplacic sobie ten bonus! Juz wlasnie mi przyszlo na konto takze sprawdzone i korzystajcie poki sie da SmileSmile

oto link: http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=15226&lang=PL
Powrót do góry
Zobacz profil autora

yeremii
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Lip 01, 2007 13:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Również skorzystałem z tego bonusu, opłaca się. (:
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 16:01
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy to ten sam ale ja jakis czas temu skorzystalem z bonusa 300+300. I zrobilem z tego 1300 Very Happy A wczoraj dostalem jeszcze 10 zyla na urodziny Smile Teraz wypada to tylko powtorzyc wynik i to pomnozyc Smile Zajmie wiecej czasu ale powinno sie udac.

Ogolnie calkiem porzadny buk. Tylko na niektore sporty ciut za duza marza. Trzeba po prostu znalezc swoja nisze. Ja znalazlem Smile Maja genialne kursy na dokladny wynik w niektorych ligach. Szczegolnie polecam rumunska Wink Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Sport
Strona 1 z 1