| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
TylerDurdenNowy(a)
|
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 9:59 Temat postu: Realizacja Filmowa i Telewizyjna |
|
|
|
Na początek witam wszystkich i od razu zapytuję.Czy w WSR istnieje mozliwośc uczęszczania na kierunek Realizacji filmowej i telewizyjnej w systemie zaocznym i jaki jest limit przyjeć?Jak wygląda nauka na tym kierunku, tzm czy duzo jest zajęc praktycznych i czy naprawdę mozna czegos sie nauczyć?Ostatnie pytanie dotyczy możliwości noclegów dla ludzi z poza Warszawy podczas zjazdów - czy jest taka mozliwość? Dzieki za jakiekolwiek opinie na ten temat. |
|
| Powrót do góry |
|
TylerDurdenNowy(a)
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 18:14 Temat postu: |
|
|
|
I co nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie? |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 7:52 Temat postu: Re: Realizacja Filmowa i Telewizyjna |
|
|
|
| TylerDurden napisał: | | Na początek witam wszystkich i od razu zapytuję.Czy w WSR istnieje mozliwośc uczęszczania na kierunek Realizacji filmowej i telewizyjnej w systemie zaocznym i jaki jest limit przyjeć? | My też witamy i od razu odpowiadamy. Tak istnieje taka możliwość. Limit każdorazowo określa dyrekcja szkoły. W tej chwili na zaoczych jest jeszcze 9 miejsc na tę specjalizację. Zajęcia są i praktyczne i teoretyczne. Zapraszamy na Dni Otwarte. Wtedy Wykładowca szczegółowo opowiada co się dzieje i co się robi na poszczególnych specjalizacjach!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1205 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 14:56 Temat postu: |
|
|
|
| Cytat: | | Ostatnie pytanie dotyczy możliwości noclegów dla ludzi z poza Warszawy podczas zjazdów - czy jest taka mozliwość? Dzieki za jakiekolwiek opinie na ten temat. |
Meh ... ja jestem z Warszawy a i tak pare "nocek" w WSRze miałem ...
a na serio - co jakiś czas zdarzają się osoby w WSR które poszukują współlokatorów / mieszkań ... wystarczy dobrze się za tym zakręcić na forum, ewentualnie dać ogłoszenie na tablicy już w trakcie roku ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
|