Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

a moze prafko??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Forum Ogólne
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
kinia
Zaczyna działać
Zaczyna działać

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2004 20:46
Temat postu: a moze prafko??
Odpowiedz z cytatem

kto z nas zdajac na prawko omal sie nie obsral siadajac za kolko na placu manewrowym..? lub jush na miescie obok albo egzaminatora gbura..albo takiego ktory to chce wyweszyc swoim nochalem ile pieniazkow mama a ile tata przynosi do domu..
uwazam ze stres jest nieprzecietny....to byl moj pierwszy egzamin w zyciu..czulam sie gorzej jak w maju na maturze..prawdziwa szkola zycia Razz
przezywalam ten stres ponad dwa lata temu..zdecydowanie niefajne..
stwierdzilam ze bede zdawac w siedlacach bo tam "podobno latwiej zdac"
haha gu..cio prawda!
pamietam ten dzien jak dzis..polowa wakacji, gorac jak sto piecdziesiat..wsiadam do zawalonego pociagu..smrod, brod i malaria..we lbie mi sie kreci bo to na stojaka 1,5 godz w tej duchocie..wkoncu..DOCIERAM, slonce napiera i napiera.. na poczatek tej zabawy..-> jazdy doszkalajace..Smile siedlec wcale nie znam wiec sie przydaly..przynajmniej jak za drugim razem zdawalam:) moj "ulubiony egzaminator" powiedzial mi wtedy: "NO WAY" (czyli na moj jezyk..spadaj!jestes do dupy!) ale bylam wsciekla..niepotrzebnie w sumie..wszystkie 10 osob oblal ten koles .. potem jednak to juz dumna chodzilam Smile bo jako jedna z 3 (z tej 10)wyjechalam na miasto HAHAHA
za drugim razem..bylo jeszcze bardziej goraco....doslownie i w przenosni..na dworzu gorac jak 150, leje sie ze mnie jak z kranu..znowu smierdzacy pociag...wrrr.. w koncu DOCIERAM..
pana od jazd brak..i brak.. i brak..mija godz..KINIA W PLACZ..se mysli jeszcze qqqq...aaa ten mnie olal!! po 1,5 h dociera..poszlo pare slow w ruch..to juz ze zlosci chyba:)) przyjechal..super,ale z tego jak ja za 40 min exam mam??pojezdzilam se 20 min po siedleckich rondach i na exam zapraszam..nastawienie mialam zajebiste.. Evil or Very Mad
wbijam sie tam..i co mowie??O FUCK! egzaminuje "moj ulubiony egzaminator"!! niech tylko spojrzy na moja buzke.. Surprised chcialam spiepszyc olac i..sama do konca nie wiem co chcialam Rolling Eyes w koncu mysle.."a co mi tam" wsiadam na placyku..zapomnialam o kierunkach!!nigdy o nich nie zapomnialam!kurde..ale luz, zwalilam luk (ktory umialam perfekt!) spoko..mam druga szanse..ok zaliczylam Very HappyVery HappyVery Happy teraz miasto..jestem ostatnia..ahh full czasu
zdazylam wypalic paczke fajek podczas ogladania, jak cala 9os oblala!!uSmile:)mysle se "swietnie"
wsiadam, odpalam, ruszam, jade, jade, jade..UUUUUUUU jade!!! wracam,wracam OOO osrodek..yesss yesss ZDALAM ZDALAM ZDALAM
ahh SIUPER Wink
az sie morda sama cieszy..lece na pociag.ciagle banan na gebie..ahh cudownie miec prafko .. PRAWDA?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2004 8:31
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Twarda dziewczyna z ciebei ja zdawalem chyba z 8 razy:)
P.S.POwiedzialem soebei ze w lape nei dam!! Twisted Evil

Jestem TU....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

kinia
Zaczyna działać
Zaczyna działać

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2004 11:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ojojoj:) 8 razy? ale w koncu zdales? ja tez sobie tak powiedzialam..tzn ze w lape nie dam:) chociaz moja rodzina wcale we mnie nie wierzyla..powiedzieli ze jak za 3 razem obleje to w lape damy..jednak jak juz z drugiego examu wrocilam..to nie mowiac nikomu ze zdalam, wyczailam ze koperta byla w ruchu.. Evil or Very Mad
na szczescie to jush nie bylo koniecznie:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2004 11:11
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Twisted Evil

Jestem TU....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email