| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MarinoZaczyna działać

|
| Powrót do góry |
|
RafMakZaczyna działać

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 14:14 Temat postu: |
|
|
|
heh mnie tylko denerwowala ta masa reklam |
|
| Powrót do góry |
|
MikaZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 14:32 Temat postu: |
|
|
|
Ja takze mysle ze to dobra lekcja i moze bedzie o niebo lepszy niz matrix ktory leci teraz na multivision:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
aeilaBywalec

Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 14:59 Temat postu: |
|
|
|
z checia tez obejrze ten filmik!niestety znajomi powiedzieli mi ze im sie nie podobal i ze jest to poprostu kicz oparty jedynie na dobrych efektach.Przekonam sie sama a moje wrazenia napewno wam opisze |
|
| Powrót do góry |
|
czertoNowy(a)

Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 16:20 Temat postu: |
|
|
|
czekam tylko na okazje zeby zebrac znajomych i ruszyc do kina ale ciezko idzie bo ciagle ktos nie ma czasu jak juz go zobacze to podziele sie wrazeniami oby byly jak najbardziej pozytywne ale pozyjemy zobaczymy... |
|
| Powrót do góry |
|
dotiiiNowy(a)

Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 12:32 Temat postu: |
|
|
|
He, he, he
A ja lubie chodzić na takie filmy. Zrobić porute  , wrzesczeć na całe kino, śmiać się w scenach gupiego patosu, gdy w tle powiewa amerykańska flaga i rzucać popcornem... POPROSTU BOSKO --> polecam
Jak to mówią niebierz życia na serio bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy |
|
| Powrót do góry |
|
MarqoniZaczyna działać

|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 14:28 Temat postu: |
|
|
|
Film klasyfikuję do kategorii "może być", ale gdybym znał książkę to pewnie za wyrywkową adaptację zaliczyłbym do nizszej rangi.
Ciekawe swoją drogą, że książkaAsimov'a w amazonie ma okładkę nawiązującą do filmu. Czego się nie robi aby lepiej coś sprzedać.
Do wad filmu zaliczyłbym dwie sprawy:
- przerost formy nad treścią, znaczy cyfrowe efekty dominują nad przesłaniem (dobrze, że chociaż przesłanie zostało), choć nie jest aż tak fatalnie jak na Ataku klonów, na których widziałem tylko sceny, gdzie latają i strzelają, a gdy zaczyna się dziać jekaś ciekawa scenka, natychmiast akcja skacze na inną planetę.
- klimat, a raczej jego niedostatek. Bladerunner po prostu dystansuje "Ja, robot" o kilka długości w tym względzie. |
|
| Powrót do góry |
|
|
|