Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

W rocznice...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Forum Ogólne
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
czerto
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 11:09
Temat postu: W rocznice...
Odpowiedz z cytatem

Obudzilam sie z super humorem,dzien mial sie zaczac bosko... Az tu nagle w telewizji pokazuja dramatyczne zdjecia z 11 wrzesnia z World Trade Center i jakos od razu humor odszedl w zapomnienie.... Za kazdym razem kiedy widze zdjecia z tego dramatycznego wydarzenia ogarnia mnie strach.....smutek,zal ludzi ktorzy utracili tam swoje zycia....
Chyba nigdy nie pojme tego bestialskiego czynyu...Chyba do konca zycia nie bedzie dane mi zrozumiec ze to czlowiek czlowiekowi od setek tysiecy lat potrafi wyrzadzic taka krzywde... To tak jakby w czlowieku ujawnial sie zwierzecy instynkt i zabija......
Boli mnie to tym bardziej ze czlowiek jest bezradny w srosunku do rzeczywistosci ktora z dnia na dzien jest bardziej brutalna..... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora

dotiii
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 12:25
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ludzie ludziom zgotowali ten los... Crying or Very sad

A mi płakać się chce jak pomyśle o dzieciach z Biesłany, o tych co zgineli w powstaniu warszawskim, o zagazownych Kurdach przez Saddama... Zło istniało i istnieć będzie niestety- zawsze w ludziach słabych i nikczemnych...

JA MÓWIE NIE PRZEMOCY ! Mad
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 12:39
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a ja dziś czyli 11 wrześnai mam urodziny i daltego mam dobry humor, choć wydarzenia z WTC zepsuły moje poprzednie urodziny bo nei mogłąm dojśc do siebie... W ogóle nei rozumiem co ludzie chcą osiągnąc pzrez takie zachowanie... Tak w ogóle jeśli prawdą jest (bo teraz coraz więcej rzeczy nie ejstem pewna), że zamachu tego dokonali Arabscy terroryści, to dlatego, że są muzłumanami, a ci wierzą w Koran. Mało który muzłumanin przeczytał Koran i po prostu wierzą w to co sobie na wzajem na jego temat opowiadają. W Koranie bowiem nie ma nic na temat "nagrody" za terroryzm, a muzłumanie wierzą, że mężczyźni oddający życie za swoją wiarę (nawet poprzez wydarzenia z 11 wrześnai i podobny terroryzm) będą mieli w niebie 100 kobiet. I co z tymi facetami ?? Evil or Very Mad A tak an amrginesie to uważam, że Stany Zjednoczone zasłużyły sobei na to. Oczywiscie nie popieram pzremocy i nie mówię o śmierci tych setek niewinnych osób, lecz o odsłonięcie przed światem, że U.S.A. wcale nie są tacy wielcy za jakich się podają. Też mają swój czuły punkt w który można ugodzić i nei powinni się wtrącać w sprawy ich nie dotyczące jak wojna Iraku z Iranem. Bo przecież sami dostarczali broń Irakowi... W ogóle co tu gadac na temat wojny, wszystko na tym świecie ciagnie ku upadkowi...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

dotiii
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 12:49
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No to tak na marginesie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Nicole_a Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 13:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dziękuję dotiii Very Happy
Powrót do góry

czerto
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 14:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

to chyba nie jest odpowidni temat do tego ale.... Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.... pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora

mefju
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 15:13
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak tak dalej pójdzie to 11 września każdego roku ludzie będą fałszować datę urodzenia swojego dziecka, że niby 10 albo 12 przyszło na świat.
Masakra, dlaczego nie jest tak smutno 1 września?

Nie zazdroszcze Nicole, ale już życzenia składałem Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sob Wrz 11, 2004 17:52
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A ja tam się cieszę, bo przynajmniej wszyscy pamietają o moich urodzinach Laughing Pozaty codziennie umierają setki ludzi więc każdy dzień powinien niby być dniem żałoby. No właśnei Mefju, czemu nie jest tak smutno 1 Wrzesnia? Evil or Very Mad Chyba coś jest nie tak...
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Forum Ogólne
Strona 1 z 1