a ja dziś czyli 11 wrześnai mam urodziny i daltego mam dobry humor, choć wydarzenia z WTC zepsuły moje poprzednie urodziny bo nei mogłąm dojśc do siebie... W ogóle nei rozumiem co ludzie chcą osiągnąc pzrez takie zachowanie... Tak w ogóle jeśli prawdą jest (bo teraz coraz więcej rzeczy nie ejstem pewna), że zamachu tego dokonali Arabscy terroryści, to dlatego, że są muzłumanami, a ci wierzą w Koran. Mało który muzłumanin przeczytał Koran i po prostu wierzą w to co sobie na wzajem na jego temat opowiadają. W Koranie bowiem nie ma nic na temat "nagrody" za terroryzm, a muzłumanie wierzą, że mężczyźni oddający życie za swoją wiarę (nawet poprzez wydarzenia z 11 wrześnai i podobny terroryzm) będą mieli w niebie 100 kobiet. I co z tymi facetami ??

A tak an amrginesie to uważam, że Stany Zjednoczone zasłużyły sobei na to. Oczywiscie nie popieram pzremocy i nie mówię o śmierci tych setek niewinnych osób, lecz o odsłonięcie przed światem, że U.S.A. wcale nie są tacy wielcy za jakich się podają. Też mają swój czuły punkt w który można ugodzić i nei powinni się wtrącać w sprawy ich nie dotyczące jak wojna Iraku z Iranem. Bo przecież sami dostarczali broń Irakowi... W ogóle co tu gadac na temat wojny, wszystko na tym świecie ciagnie ku upadkowi...