| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
YvonneNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
NeemaZadomowił(a) się

Dołączył: Sep 09, 2004 Posty: 527 Skąd: Wszechświat--> Ziemia--> Europa--> Polska--> Warszawa--> Ursynów |
Wysłany: Pią Wrz 17, 2004 15:10 Temat postu: |
|
|
|
Cześć Yvonne pisze, aby wesprzeć twój temacik
Czy wiewiórki potrafią latać hymm... Z tego, co wiem to jest taka odmiana wiewiórek, które tak potrafią rozłożyć łapki i nóżki, że kiedy przeskakują z drzewa na drzewo to łapią wiatr i jakby lecą, ale biologiem nie jestem.
Jeśli chodzi o moje dziwne spotkanka ze zwierzątkami to kiedyś, jak byłam mała mój piesek, a dokładnie jamniczka wykopała kreta.
Biedak nie wiedział, co się z nim dzieje, ale dzieci miały radochę, bo mogły potrzymać krecika na rękach i zrobić sobie z nim zdjęcia.
Pozdrawiam. _________________ Miłość jest trudna, bo chcemy tylko brać
Więc nie opieraj się gdy będziesz czuł
Że możesz dać |
|
| Powrót do góry |
|
KozaxPoczątkujący(a)

|
| Powrót do góry |
|
NeemaZadomowił(a) się

Dołączył: Sep 09, 2004 Posty: 527 Skąd: Wszechświat--> Ziemia--> Europa--> Polska--> Warszawa--> Ursynów |
Wysłany: Nie Wrz 19, 2004 13:38 Temat postu: |
|
|
|
Cos mi się ten twój link nie chce otworzyć
No tak, poprawnie moja wypowiedz brzmiałaby:
"Nie wiem czy wiewiórki potrafią pływać, ale słyszałam ze potrafią latać..."
Za szybki skrót myślowy  _________________ Miłość jest trudna, bo chcemy tylko brać
Więc nie opieraj się gdy będziesz czuł
Że możesz dać |
|
| Powrót do góry |
|
MarqoniZaczyna działać

|
|
| Powrót do góry |
|
YvonneNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
YvonneNowy(a)

|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2004 15:40 Temat postu: |
|
|
|
Neema: nie jest wykluczone, ze wiewiorka lapki dobrze rozlozyla, tylko ogonkiem zle wysterowala, albo przeliczyla sily na zamiary...
co zas do pieskow to tez posiadam pieska, a raczej sunie, ktora bezustannie ugania sie za roznymi "obiektami" poruszajacymi sie typu: ptaszki, muchy osy itp., gorzej bylo gdy na swej drodze spotkala w ogrodzie jeza, i nie dalo sie tego ugrysc, ani zaatakowac... podchodzila do niego ... jak do jeza...  [/u] |
|
| Powrót do góry |
|
Landers69Czasami coś napisze

Wysłany: Czw Paź 07, 2004 12:26 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|