Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Romeo i Julia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Kino, Film, TV
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Pepa
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Sty 29, 2005 23:05
Temat postu: Romeo i Julia
Odpowiedz z cytatem

Jeżeli posiadasz 40 i nie wiesz co masz z nimi zrobić, a chcesz wykorzystać swój wolny czas Question , to niech przez przypadek nie wpadnie ci do głowy wspaniała myśl: Romeo i Julia w wersji Józefowicza. No chyba, że we wtorek masz egzamin u pana Tomaszczuka i nie masz przykładu na kicz. To jest dobre rozwiązanie. Laughing
P. Józefowicz zrobił w swojej karierze kilka dobrych musicali, ale jezeli chodzi o ten, to musiał być na ostrym kacu, bądź pod wpływem silnych środków odurzających. Cool
Z całego tłumu jaki mnie mijał obiły mi się o uszy dwie pozytywne wypowiedzi. Jedne pochodziły od chłopców w wieku 13-15 lat, którzy zachwalali rewelacyjne pojazdy "występujące" w tym show. Kolejna pochodzi od 3 dziewczyn - fanek jednego z aktorów: widziałaś jaki on jest wspaniały, jak śpiewa, jak tańczy" itp.
Inaczej tego nazwać nie można jak kicz, szmira, masakra, tandeta na kółkach. Confused Wydaje mi się ze pan reżyser trochu zaczął podupadać finansowo i to tak z braku laku. Tudzież ten cyrk jest kierowany do wycieczek z Tłuszcza, Pipidowia Dolnego o bardzo małym rozumku (nie ubliżając ludziom z małych miast) albo do dzieci w wieku przedszkolno podstawówkowym.
Mimo ogólnej tandety, można wyróżnić kilka pozytywnych rzeczy: kilka ciekawych tekstów piosenek, może ze dwie ciekawie odegrane role oraz wstawka z tele ekspresu i żeby cos jeszcze ciekawego wymyślić to musiałabym się nieźle napocić.
Nie wiem jak to cudo dostało pozytywne recenzje. Question Question Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

PostWysłany: Sob Sty 29, 2005 23:34
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

nie mam teraz zbytnio czasu, moze potem cos napisze..
A teraz tylko powiem ze zgadzam sie jedynie w polowie z tym co napisales, a moze w 1/3 nawte Razz Jak dla mnie najwiekszym bledem byl tam chlopak ktory gral Romea, byl zbyt dziecinny i zbyt yyyy zniewiascialy Razz ale ogolnie bylo tez sporo dobrze zrobionych rzeczy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Pepa
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Sty 30, 2005 11:11
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

co do Romka to sie zgadzam, ale Józio odwołał sie jak dla mnie do badzo prymitywnych chwytó, typu: niezłe furki, ujarani goscie ("zajebisra zabawa"), wyrwać dupę, jak nie idzie to zacpać, ona wali sobie do żyły szmaragdowy strzał - pełen odlot Laughing. Tak zwany objaw kultury niskie? Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Kino, Film, TV
Strona 1 z 1