Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

CYTATY Z LISTÓW MOTYWACYJNYCH

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Humor
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
mieze
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Kwi 26, 2005 13:26
Temat postu: CYTATY Z LISTÓW MOTYWACYJNYCH
Odpowiedz z cytatem

> > > > > Będąc absolwentką jednej z najbardziej renomowanych warszawskich uczelni -Studium Stenotypii i Języków Obcych obsługuję pakiet programów Office w stopniu zaawansowanym.. Szczególnym sentymentem darzę arkusz kalkulacyjny EXCEL
> > > > > ___________________________
> > > > > ZAINTERESOWANIA: sport (jazda na rowerze, piłka nożna, pływanie żabką)
> > > > > Stanowisko: Asystentka/Sekretarka
> > > > > Obowiązki:
> > > > > - prowadziła biuro,
> > > > > - przygotowywała marynarzy w rejs.
> > > > > Pracowałem w Daewoo - FSO Motors Spółka z o.o. Zakład Żerań przy ul.Jagiellońskiej 88 na stanowisku Kucharz w Korei Płd .
> > > > > Pan po studiach na wydziale Telekomunikacji: Lipiec 2001 praktyka zawodowa
> > > > > w Telekomunikacja Polska S.A. w zespole instrumentalno-wokalnym (gra na perkusji);
> > > > > ________________________
> > > > > mam doświadczenie w życiu w innym kraju
> > > > > __________________________
> > > > > język angielski - znajomość martwa
> > > > > Moje dodatkowe umiejętności: układanie truskawek na bitej śmietanie.
> > > > > Prośbę swą motywuję tym, że nazywam się Joanna Kowalska
> > > > > Pan opisuje szereg prowadzonych przez siebie, różnego rodzaju działalności gospodarczych. Po czym list motywacyjny kończy zdaniem: Jak Państwo widzicie mam duże doświadczenie w kręceniu własnym interesem.
> > > > > _____________________
> > > > > Dowiedziałem się, ze jeden z waszych pracowników został zwolniony, a drugi złamał rękę. Proszę, dajcie mi szanse.
> > > > > Merytoryczne zasoby wiedzy wynikające ze zdywersyfikowanych kierunków wykształcenia oraz praktyczne doświadczenia z ponad dwudziestoletniego stażu pracy na zróżnicowanych stanowiskach upoważniają i predyscynują mnie do ubiegania się o w/w stanowisko.
> > > > > Sadze, że moje doświadczenia zawodowe (...) wynikające z: (...) [zdanie 11-krotnie złożone, zajmujące 17 wierszy] (...) oraz zdobyte na ww. drodze umiejętności dadzą się również przełożyć na inny charakter obowiązków służbowych w Waszej firmie.
> > > > > Mogę zamieszkać w miejscu pracy .
> > > > > (Z życiorysu, sekcja "Praktyki zawodowe") (...) - praktyka we własnej fikcyjnej firmie zakończona oceną bardzo dobrą .
> > > > > Ukształciłam się i ukończyłam Szkołę w (...) Chojnicach.
> > > > > (POCZĄTEK OFERTY) Mam 38 lat, mieszkam w Słupsku, koło budowy Marketu. Jestem
> > > > > młoda, zdrowa, dyspozycyjna mogę podjąć prace w każdej chwili w każdym charakterze. Proszę o przyjęcie do pracy jestem zdrowa dyspozycyjna i niezależna. (KONIEC OFERTY)
> > > > > ____________________
> > > > > Moje wady: nie znoszę niechlujstwa, kłamstwa, zbytnia spostrzegawczość
> > > > > Obiecuje, ze będę pracować wydajnie i sumiennie.
> > > > > Podejmę każda prace w godz. 6-14 lub 7-15.
> > > > > Moje wykształcenie jest zawodowe.
> > > > > Chciałabym bardzo podjąć prace. Najlepiej, żeby to było w Legnicy, ale jeżeli będzie w Lubinie to nieszkodzi.
> > > > > ___________________
> > > > > Na chwile obecna posiadam 21 lat .
> > > > > Pracowałem w Realu rok czasu, gdzie skusiło Mnie wyjechać do Niemiec do pracy.
> > > > > __________________
> > > > > Przedstawiam Państwu swoja kandydaturę nadmieniając, iż posiadam dużą
> > > > > wiedze na temat kosmetyki pielęgnacyjnej i kolorowej ciała .
> > > > > Kochani, bardzo was uprzejmie proszę, odpiszcie czy mam szanse.
> > > > > Jestem 52 letnim mężczyzną o naprawdę młodym poczuciu i wyglądzie
> > > > >
No naked little men sat on the summit dispensing wisdom, because the first thing the truly wise man works out is that sitting around on mountaintops gives you not only haemorrhoids but frostbitten haemorrhoids.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Humor
Strona 1 z 1