Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dla fotografów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Internet
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
graffenberg
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2005 21:12
Temat postu: Dla fotografów
Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie znacie takie portale jak plfoto.com i onephoto.net .
Są to miejsca w necie gdzie wstawia się swoje fotki a inni użytkownicy komentują je i oceniają . Często jednak dostaje się od kogoś bardzo pozytywne oceny tylko po to żebyśmy obejrzeli jego porfolio i w ramach "wdzięczności" obdarzyli go równie pozytywną oceną. Zdarzają się również i takie osoby które bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu i oceniają zdjęcia z rzetelnością krytyka.
Powiedzcie mi co sądzicie o takiego typu stronach, a jeżeli jesteście zalogowani na tych stronach to podajcie swoje nicki bo z chęcią zobaczyłbym wasze prace. Pozdrawiam
Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora

dorothea
Nowy(a)

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2005 11:42
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

sama czesto odwiedzam te strony Smile. nie mam konta, ale mam juz kilka ulubionych osob. polecam je, kazdy znajdzie cos dla siebie:). ja uwielbiam portrety...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Internet
Strona 1 z 1