Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Językowe środki perswazji w reklamie:) pomoc potzrebna :)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Pomoc dla
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Eliot
Gość
GOSC

PostWysłany: Wto Wrz 20, 2005 17:27
Temat postu: Językowe środki perswazji w reklamie:) pomoc potzrebna :)
Odpowiedz z cytatem

Na ten temat pisze wlasnie mature w tym roku Smile mam juz pare pozycji ksiazkowych (w tym sławna "Język na sprzedaż") ale szukam jakis reklam najlepiej oddajacych temat:) bybym bardzow wdzieczny za jakas kolwiek pomoc i wskazówki co do napisania pracy Smile
Powrót do góry

wiatrak
Gość
GOSC

PostWysłany: Wto Wrz 27, 2005 20:30
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

siemanko heeh ja tesh wybralem ten temacikkk mozemy sobie wzajemnie pomocc 5162616 masz tu moj nr gg odezwij sie
Powrót do góry

Ewelina1238
Gość
GOSC

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2005 15:08
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

OOO ja tez ten sam wybralam, podoba mi sie ale za bardzo nie wiem jaka literatura do niego :-/
Powrót do góry

Gość

GOSC

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2005 16:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Heheh no widziecie ja tez najprawdopodobniej bede pisac ten temat i mam juz maly punkt zaczepienia polecam np: Michał Głowiński, Teresa Kostkiewiczowa "Słownik terminow literackich" to tak na początek potem Jerzy Bralczyk "Język na sprzedaż" nastepnie Ewa Szczęsna "Poetyka reklamy", Jan Goślicki "Sztuka reklamy", Marek Kochan "Slogany w reklamach i polityce" , Stanisław Kuśmiereski "Reklama jest sztuką".

Fajnie by było jeszcze pogadac z innymi... Wink co dwie glowy to nie jedna Razz moj numer gg 1132518
Pozdro
Powrót do góry

eliot
Gość
GOSC

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2005 20:50
Temat postu: :>
Odpowiedz z cytatem

Wszyscy razem możemy sobie pomóc :> Smile
Powrót do góry

Gość

GOSC

PostWysłany: Sob Paź 15, 2005 16:42
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no przydalo by sie Smile moj numer gg 5230557
Powrót do góry

panda
Gość
GOSC

PostWysłany: Sob Lis 12, 2005 11:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

uhu cos sie ludzie wsciekli chyba na te tematy o reklamie Very Happy

"omow perswazyjna funkcje jezyka reklamy w oparciu o przyklady"..

ja mam chyba z 15 ksiazek <mama jest szycha w bibliotece pedagogicznej Twisted Evil >

1837053 - zagadywac ludzie Very Happy.. niestety tylko jak jestem dostepna, bo nie dochodza mi wiadomosci od nieznajomych

pzdr
Powrót do góry

karolka
Gość
GOSC

PostWysłany: Nie Lis 13, 2005 14:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja mam omówic funkcje jezyka na wybranych przykładach reklam...moze mi ktos podsunie jakies pomysły...albo pokonwersuje na tem temat moje gigi:4547555...
Powrót do góry

maxsiu
Gość
GOSC

PostWysłany: Pią Lis 18, 2005 10:10
Temat postu: RE
Odpowiedz z cytatem

Cześć ja też wybrałem ten temat co wy. Może się wymienimy materiałami? gg2648730 mail:maxk87@o2.pl Very Happy
Powrót do góry

Gość

GOSC

PostWysłany: Pią Lis 18, 2005 17:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Laughing no chej.ja tez mam ten temat i byłabym wdzieczna za jakąs pomoc.mam tez pare pomocy naukowych ale to chyba za mało.czekam papa
moj nr gg 5623551
Powrót do góry

Ela od ELI
Gość
GOSC

PostWysłany: Sro Lis 30, 2005 23:59
Temat postu: REKLAMA NA MATURZE
Odpowiedz z cytatem

Tez wybralam ten temat, dopiero zaczynam pracę napiszcie lepiej z jakich szkół jesteście;) może przydać sie dobra wymiana informacji;)
ja jestem z 1 LP SOPOT:)
Powrót do góry

czayss
Gość
GOSC

PostWysłany: Nie Gru 04, 2005 14:47
Temat postu: persfazja w reklamie
Odpowiedz z cytatem

witam witam! ja tesh mam ten temacik Very Happy mam przyklady literatury itp, ale jeszcze nie mam przykladow reklam i nie wiem jak sie do tego zabrac moze sie wymienimy i wspolnie zdamu ustny z polaka?? Very HappyVery Happy moj gg: 3456975 smiało pisać i mowic ze chodzi o maturke! Wink
Powrót do góry

maturzysta :D
Gość
GOSC

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 12:05
Temat postu: srpdki perswazji w reklamie .........
Odpowiedz z cytatem

Witam!! Smile mam ten temacik zaczalem pisac lecz zatrzymalem sie poniewaz braklo mi przykladow reklam. Laughing Laughing Chetnie wymienie sie informacjami na ten temat prosze piasac nr gg8123722 (czesto niewidoczny) Razz Razz
Powrót do góry

majta
Gość
GOSC

PostWysłany: Wto Gru 13, 2005 17:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

yooo! tez mam ten temat.Niemam konkretnego pomysłu na tą prace.Mam sporo ksiżek takich jak:John Philip Jones "jak działa reklama", bogusław kwarciak "co trzeba wiedziec o reklamie", piotr legutko "jad medialny", tomasz goban-klas "cywilizacja medialna"
Powrót do góry

majta
Gość
GOSC

PostWysłany: Wto Gru 13, 2005 17:08
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

aa Laughing mój nr gg 6668397
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Pomoc dla
Strona 1 z 6

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach