| Poprzedni temat::Następny temat |
| W Zakopanem było... |
| zajebiście!!! |
|
68% |
[ 20 ] |
| spoko i wporzo |
|
20% |
[ 6 ] |
| średnio fajnie |
|
6% |
[ 2 ] |
| tak sobie |
|
0% |
[ 0 ] |
| do dupy!!! |
|
0% |
[ 0 ] |
| brzydko i zimno |
|
3% |
[ 1 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 29 |
|
| Autor |
Wiadomość |
mefjuZawsze coś napisze

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2003 13:58 Temat postu: Integracja w Zakopanem |
|
|
|
no wlasnie, jak sie wam podobalo? mi sie najbardziej podobaly wieczorne wypady na miasto, bylo naprawde super  w rockusie bawilem sie przednie, a i trafilem na jakas impreze 50latkow z muzyka na zywo gdzie bylo rownie udanie
wszystko skonczylo sie zdecydowanie za szybko, czas mknal jak szalony... :/
jak chodzi o sama integracje to ja akurat z nikim nowym sie nie zintegrowalem, ale mam nadzieje, ze u was nie bylo tak tragicznie.
co do organizacji to mialbym kilka uwag (ta akcja z biletami w pociagu byla przegieciem), ale dalo sie nadrobic klimatem
dziekuje wszystkim organizatorom! |
|
| Powrót do góry |
|
MikaZadomowił(a) się

Wysłany: Nie Paź 26, 2003 14:57 Temat postu: |
|
|
|
Jak dla mnie brakuje w ankiecie słowa 'przezajebiście', bo właśnie tak się bawiłam. Dla mnie był to najlepszy wypad szkolny na jakim kiedykolwiek byłam.
Poznałam dużo nowych ludzi i zdążyłam się zintegrować lepiej z tymi których wcześniej poznałam
Jedyny mankament tego wyjazdu to czas, który uciekał strasznie szybko.
Warto było tam pojechać i jeżeli będzie taka kolejna okazja to bez wahania pakuję torbę i wyjeżdzam
Dziękuję wszystkim za organizację, za zabawe i za to, że byliście. Do następnego...
 _________________ Zanim obiecasz, pomyśl najpierw czy możesz to dać... |
|
| Powrót do góry |
|
HooBCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
REGISPoczątkujący(a)

|
| Powrót do góry |
|
ImraaelCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
CharytaPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2003 19:08 Temat postu: |
|
|
|
Regis nie narzekaj na pokoj !!!
Nie pamietasz, ile osob sie w nim miescilo?
Musisz zatatwic sobie jakis ogrzewacz  _________________ <b> Charyta </b>
"Sumienie nie przeszkadza nam w popelnianiu grzechow, ale przeszkadza cieszyc sie z ich popelniania"
"Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci sześćdziesiąt sekund szczęścia."
<b><i> GG </i></b> 1313800 |
|
| Powrót do góry |
|
PeyotCzasami coś napisze

Wysłany: Nie Paź 26, 2003 21:02 Temat postu: |
|
|
|
Pozdrawiam vshystkich z którymi byłem w Zakopanym. Dzięki, czekam na ferie. _________________ GG: 1496303 |
|
| Powrót do góry |
|
REGISPoczątkujący(a)

Wysłany: Nie Paź 26, 2003 22:10 Temat postu: |
|
|
|
| Charyta napisał: | Regis nie narzekaj na pokoj !!!
Nie pamietasz, ile osob sie w nim miescilo?
Musisz zatatwic sobie jakis ogrzewacz  |
Myśle że do następnego wyjazdu jakis ogrzewacz sobie znajde . A osób trochę się miesciło to fakt. Wyjazd był cudowny a przygody o 3 w nocy na Krupówkach też miło będe wspominał. |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

Wysłany: Nie Paź 26, 2003 23:09 Temat postu: |
|
|
|
No i tysionc pincet dwa dziwincet fajnych innych akcji  No oceniajac integracje stwawiam jej 3+... szkoda że nie wiecej ale wiecej dac nie mogem...buuuu |
|
| Powrót do góry |
|
gwiazdaZadomowił(a) się

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2003 12:05 Temat postu: |
|
|
|
ja bawilam sie super... w zeszlym roku tez bylo oki, ale bylo inaczej...
w przyslym roku tez wybiera sie mala ekipka... tylko, ze to juz bedzie ekipka absolwentow, ktora przez przypadek bedzie mieszkac w tym samym pensjonacie co reszta szkoly...
ja chcialam zostac w Zakopcu do ferii, ale niestety fundusze mi na to nie pozwolily...
wszyscy Ci ktorzy narzekaja niech spadaja... a po za tym pamieta sie tylko dobra chwile... _________________ "zasypana morzem pocalunkow zasypiam u Twego boku..."
*gwiazda* |
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Pon Paź 27, 2003 12:46 Temat postu: |
|
|
|
A o co chodzi meef z tymi biletami - bo nie czaje bazy?
ps
Z tego co wiem cała jazda polegala na tym ze kupilismy dwa bilety za duzo - co za przestepstwo! i w zwiazku z tym pozniej nie bylo do nich odpowiedniej ilosci osob - z czego wynika ze nieefektywnie sie integrowaliscie 
Ostatnio zmieniony przez aw dnia Pon Paź 27, 2003 15:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
MiluuutkaZaczyna działać

Wysłany: Pon Paź 27, 2003 13:28 Temat postu: |
|
|
|
Mi się bardzo podobało!!! Było super tylko stanowczo zakrótko Co do integracji to szkoda,że nie byliśmy wszyscy razem, w jednym pensjonacie, ale nawet mimo tego ludzie się integrowali Było super!!! Dziękuję wszystkim za mile spędzone chwile, a ludziom z drugiego roku za to, że byli ok i nie wozili się ze wzgledu na dłuższy staż w szkole Jesteście super!!! Cała WSR Tylko szkoda,że to tak szybko minęło no i... jestem chora ale do wtorku się wykuruję |
|
| Powrót do góry |
|
BrewaCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Paź 27, 2003 15:22 Temat postu: |
|
|
|
było zajebiście tylko szkoda że niebyliśmy w jednym ośrodoku  mam nadzieje że w przyszłym roku wszyscy będziemy mieli jeden ośrodek... obecnie sobie choruje bo mnię wzielo i przeiwlo panocki na krupffkach hej! OKO połóż się spać... |
|
| Powrót do góry |
|
HooBCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Paź 27, 2003 16:48 Temat postu: |
|
|
|
| gwiazda napisał: | | ...w przyslym roku tez wybiera sie mala ekipka... tylko, ze to juz bedzie ekipka absolwentow, ktora przez przypadek bedzie mieszkac w tym samym pensjonacie co reszta szkoly... |
Oczywiście w 300% dołączam do tej grupki co by nie było, hie hie. Jak dla mnie w Zakopcu było mega extra ( i integracja i wszystko ), pozdro dla wszystkich. _________________ HooB
GG: 2186215
Majne WWW  |
|
| Powrót do góry |
|
|