| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AtoZawsze coś napisze

Wysłany: Czw Paź 30, 2003 23:46 Temat postu: Filmy w TV |
|
|
|
kto ogladal dzisiejszy film w tvn7 "trzecia nad ranem" (ang. - 3.a.m.),
jak sie wam podobal? bo mi bardzo, wreszcie cos obejrzalem z mniej "sztampowa" fabula, |
|
| Powrót do góry |
|
mefjuZawsze coś napisze

|
Wysłany: Nie Lis 02, 2003 19:05 Temat postu: |
|
|
|
dzisiaj 2 listopada mozna obejrzec:
na ale kino! "idioci" von triera o 22.55
na europa europa "zagubiona autostrada" lyncha o 22.25
ciekawostka jest film "boze skrawki" na tvp1 o 22.25 z haley joel osment, olafem lubaszenko i malgorzata foremniak. |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Lis 02, 2003 20:14 Temat postu: |
|
|
|
Pamietam jak pierwszy raz zobaczylem Idiotow na Arte. Doznalem niemalego szoku chociaz o Trierze i Dogmie troche slyszlem. Mimo to a moze wlasnie dlatego polecam.Warto obejrzec
Film Bogajewicza tez jest ciekawy. Porusza niby znane tematy polsko-zydowsko-niemieckie, ale jakby inaczej, subtelniej. Przypomina to mi troche proze Szczypiorskiego albo Weisera Marczewskiego.
SPOILER Najbardziej w pamieci utkwila mi scena w ktorej Osment zostaje uznany za aryjczyka i na motorze pogania swoich pobratymcow. A zaraz potem maly chlopiec "kuzyn" Osmenta podaje sie za Zyda i dobrowolnie sklada sie jakby w ofierze. Bardzo piekny, wzruszajacy film.
Ja obejrze Lyncha bo jakis trafem do tej pory nie widzialem. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
REGISPoczątkujący(a)

|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

Wysłany: Pon Lis 03, 2003 10:43 Temat postu: |
|
|
|
Ze wzgledu na duzy sentyment do aktora nejmem Johnny Depp, podaje do waszej wiadomosci, ze dzis tj. 3.XI o 21.45 na kanale "polsat" bedzie wyemitowany film Donnie Brasco, ktory jest jak to zwykle bywa w przypadku gry aktorskiej Deppa bardzo ponadprzecietnym obrazem. Dla ciekawostki dodaje, iz u boku Deppa mozemy zobaczyc kreacje niezmorodowanego i fenomenalnego Al'a Pacino. Jesli ktos jeszcze nie zaliczyl tego filmu, goraco polecam. To tyle.  _________________ "Zalej alkoholem Twoj mglisty mozg, dopoki sie nie rozpalil. Smiejze sie Ty ekstrakcie zurawinowy..."
"Zbyt popieprzony by zyc, zbyt rzadki by umrzec ..." |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Pią Lis 07, 2003 13:11 Temat postu: |
|
|
|
Czy ktos moglby mi powiedziec kiedy bede mogl obejrzec Akwarium. Zdaje sie ze mozna to zobaczyc na Ale Kino lub Europie. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Pon Lis 10, 2003 17:53 Temat postu: |
|
|
|
O 3 nad ranem to raczej spie:P _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

Wysłany: Pon Lis 10, 2003 22:36 Temat postu: |
|
|
|
| Kesonex napisał: | | O 3 nad ranem to raczej spie:P |
sluszne stwierdzenie popieram. _________________ "Zalej alkoholem Twoj mglisty mozg, dopoki sie nie rozpalil. Smiejze sie Ty ekstrakcie zurawinowy..."
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

Wysłany: Wto Lis 11, 2003 23:00 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | A skad wiecie ze film byl o 3 rano
15.10 do Yumy tez nie zawsze leci o tej porze. A czy Nowy Jork - czwarta rano ktos z Was widzial przynajmniej w NY  |
sinar poprostu mnie rozbiles, nigdy nie patrzylem na to w ten spoosb teraz wiem ze istnieje nieznane ...
ostatnio chcialem isc na "28 dni pozniej" ale poszdlem 31 dni pozniej i jzu nie grali, za to "7 i pol tygodnia" obejrzalem w niecale dwa dni  _________________ "Zalej alkoholem Twoj mglisty mozg, dopoki sie nie rozpalil. Smiejze sie Ty ekstrakcie zurawinowy..."
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Sro Lis 12, 2003 11:18 Temat postu: |
|
|
|
7 i pol tygodnia jeszcze nie widzialem. Ale moze puszcza to w okolicach Nowego Roku  2 dni hmm film jest az tak ciezkostrawny? Ja mimo ze mam od kumpla Baise moi do tej pory nie obejrzalem tak mi go krytyka obrzydzila _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
mefjuZawsze coś napisze

|
Wysłany: Sro Lis 12, 2003 13:14 Temat postu: |
|
|
|
hmm ja kojarze tylko 9 i pol tygodnia.... :/ |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Sro Lis 12, 2003 13:22 Temat postu: |
|
|
|
Ja tez mefju. Widzialem jeszcze 8 i pol Felliniego i 8 i pol kobiety Greenawaya. Ale nie wykluczone ze ktos nakrecil 7 i pol. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|