| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
LucjanxxNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
kitiEkspert

|
| Powrót do góry |
|
PeterMZaczyna działać

Dołączył: Mar 01, 2005 Posty: 235 Skąd: Contained in the hum between voice and drum |
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 10:19 Temat postu: |
|
|
|
Ja słucham KoRn'a od 1998 po dzień dzisiejszy uwielbiam ich tak samo jak na początku. W dużej mierze przez nich chwyciłem za gitare elektryczną w 2000 i założyłem kapele  . Jeszcze na koncie mam koncert KoRn'a w czerwcu 2000 w Katowicach. _________________ I embrace my desire to feel the rhythm, to feel connected, enough to step aside and, weep like a widow, to feel inspired, to fathom the power, to
witness the beauty, to bathe in the fountain, to
swing on the spiral of our divinity and still be a human. |
|
| Powrót do góry |
|
FolenCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
kamil_pldZaczyna działać

Wysłany: Sro Mar 07, 2007 19:13 Temat postu: |
|
|
|
Korn... od daaaaawna slucham. Przegrywany na kasetach jeszcze, od kumpla kumpla kumpla... te klimaty przy blind, z pelna nieswiadomoscia o co tam w ogole chodzi.
Ten sam czas kiedy RATM wchodzil i tool'e pierwsze... nie ma co opisywac, jesli ktos pamieta te trzy kapele w jednym mixie i w jednym czasie, totalnie rozumie jakie spustoszenie w mozgu robily  _________________ :: There's more to living than only surviving. ::
Media, sztuka i pasja - w dobrych relacjach |
|
| Powrót do góry |
|
disBywalec

Wysłany: Pią Mar 09, 2007 14:28 Temat postu: |
|
|
|
a w tym roku koncert, chyba 5 lipca w spodku. ale z tego co narazie podaja, to straszliwie drogie biltety (widzialam ok 200zl za plyte!), a z reszta, to bedzie promujace nowa plyte - jeszcze o nieznanym tytule, ktora wyjdzie dzien wczesniej?
(wiem, ze bardziej plotkowo to brzmi, ale tyle da sie wyczytac w necie) _________________ największa maruda na forum i poza nim |
|
| Powrót do góry |
|
|