Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

prawie same pytania

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Felicia
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Lis 30, 2003 21:00
Temat postu: prawie same pytania
Odpowiedz z cytatem

Czesc! Podoba mi sie ta szkola, bo widze, ze nie uczy tylko samych teorii, ale takze praktyki. Zreszta jestem zainteresowana i reklama, i grafika, i filmem Smile Mozna sie uczyc 3 specjalizacji naraz? Smile Przeczytalam w rekrutacji, ze po 2 latach w tej szkole ma sie tytul technika, ale mozna zostac na 5 lat- i co wtedy? Bede miec tytul licencjata? Na forum przeczytalam w jakies odpowiedzi, ze po tej szkole nie bede miec swiadectwa ukonczenia Wyzszej Szkoly. Jak to nie? Przeciez to jest Wyzsza Szkola Smile Mam jeszcze inne pytanka: czy na wakacjach mozna sie dodatkowo doksztalcac? I w czym jestescie najlepsi? Czy wiekszosc osob po tej Szkole dostaje prace? Jak narazie tyle pytan Smile Czekam na odpowiedzi Smile Pa, pa
P.S. Czy rekrutacja się jakos zmieni w 2005 roku?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

mefju
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Pon Gru 01, 2003 13:23
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cześć Felicio,
Co prawda chodzę do tej szkoły ze względów towarzysko rozrywkowych Wink, ale o ile wiem to nie jest to szkoła wyższa tylko szkoła policealna. Nie trzeba mieć nawet matury. Lepiej poczekaj aż Ci tutaj coś prezes odpisze.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Czw Gru 04, 2003 11:23
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tyle pytan Shocked . Sprobuje odpowiedziec, ale zastrzegam, ze tak jak mefju jestem tu pierwszy rok i bardziej kompetentnych odpowiedzi moze udzielic aw.

- 3 specjalizacje w teorii mozliwe, ale w praktyce chyba tylko jak zostaniesz w szkole na troche dluzej. No ale jak sie uprzesz kto wie.

- po roku czy nawet po pol roku na Twoje zyczenie kuratoryjne swiadectwo ukonczenia kursu menadzerskiego w danej specjalizacji, po 2 latach obrona praca dyplomowej i tytul technika, a jesli zostaniesz jeszcze rok dluzej tytul uczelni - projektant kampani promocyjnych. Nie jestesmy szkola wyzsza. Dlatego nawet jesli spedzisz tu 5 lat lub wiecej nie dostaniesz tytulu licencjata. No chyba ze zmieni sie nastawienie wladz szkoly w tej kwestii.

- z tego co wiem mozna sie doksztalcac w wakacje. I co moze Ciebie zainteresowac Felicia czesc tej oferty jest skierowana do osob spoza szkoly. W te wakacje co kilka tygodnii obok dni otwartych byly rowniez bezplatne kilkugodzinne szkolenia z zakresu informatyki, grafiki, marketingu, PR. A na dodatek na koniec dostawalas dyplom ukonczenia takiego kursu Smile

- trudno przewidziec czy zasady rekrutacji zmienia sie w 2005. Z tego co wiem nawet panstwowe uczelnie nie planuja z wyprzedzeniem na 2 lata.

Wszystko to z pamieci i na slowo honoru (aw prosze ewentualnie o weryfikacje tych informacji). Jesli chcesz wyczerpujacych informacji przyjdz kiedys do szkoly lub zadzwon do sekretariatu.

cokolwiek
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sro Wrz 29, 2004 16:32
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Siemanko. Pierwszy raz w życiu piszę posta tak więc wybaczcie proszę błędy. Chciałem ja się zapytać czy owo zapisanie się przez internet jest róznoznaczne z osobistym zapisaniem się do szkółki tzn. czy ma to wpływ przy dobieraniu szcęśliwców, którzy się do WSR dostaną i czy w ogóle są jakieś różnice? Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź. Pozdrawiam i miłego dnia życzę Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sro Wrz 29, 2004 21:45
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak jak jest napisane to deklaracja (uczestnictwa). Zaoszczedza Ci to sporo papierkowej roboty a konkretnie smarowania dlugopisem. Mialem taka przyjemnosc w zeszlym roku. Ale zeby sie tak na dobre zapisac do szkoly zeby stac sie sluchaczem studium musisz sie u nas pojawic osobiscie i przyniesc wymagane dokumenty m.in swiadectwo, zdjecia. Trzeba tez wplacic wpisowe. Najpierw dowiedz sie w sekretariacie czy sa jeszcze wolne miejsca na Twojej wymarzonej specjalizacji. Musisz sie spieszyc bo to juz ostatni dzwonek - rekrutacja powoli sie konczy.

cokolwiek
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2004 18:29
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dziekuję ślicznie za odpowiedź. Ja w sumie pytam się tak na zapas bo dopiero za rok się wybiorę, ale wybiorę się na pewno więć interesować się trza... to big senk ju i szystkiego dybeściackiego z okazji dnia chło.... ee mężczyzny papa
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 1 z 1