Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Realizacja Filmowa i Telewizyjna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
TylerDurden
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Lip 07, 2007 9:59
Temat postu: Realizacja Filmowa i Telewizyjna
Odpowiedz z cytatem

Na początek witam wszystkich i od razu zapytuję.Czy w WSR istnieje mozliwośc uczęszczania na kierunek Realizacji filmowej i telewizyjnej w systemie zaocznym i jaki jest limit przyjeć?Jak wygląda nauka na tym kierunku, tzm czy duzo jest zajęc praktycznych i czy naprawdę mozna czegos sie nauczyć?Ostatnie pytanie dotyczy możliwości noclegów dla ludzi z poza Warszawy podczas zjazdów - czy jest taka mozliwość? Dzieki za jakiekolwiek opinie na ten temat.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

TylerDurden
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 18:14
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

I co nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 7:52
Temat postu: Re: Realizacja Filmowa i Telewizyjna
Odpowiedz z cytatem

TylerDurden napisał:
Na początek witam wszystkich i od razu zapytuję.Czy w WSR istnieje mozliwośc uczęszczania na kierunek Realizacji filmowej i telewizyjnej w systemie zaocznym i jaki jest limit przyjeć?
My też witamy i od razu odpowiadamy. Tak istnieje taka możliwość. Limit każdorazowo określa dyrekcja szkoły. W tej chwili na zaoczych jest jeszcze 9 miejsc na tę specjalizację. Zajęcia są i praktyczne i teoretyczne. Zapraszamy na Dni Otwarte. Wtedy Wykładowca szczegółowo opowiada co się dzieje i co się robi na poszczególnych specjalizacjach! Idea

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 14:56
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ostatnie pytanie dotyczy możliwości noclegów dla ludzi z poza Warszawy podczas zjazdów - czy jest taka mozliwość? Dzieki za jakiekolwiek opinie na ten temat.

Meh ... ja jestem z Warszawy a i tak pare "nocek" w WSRze miałem Smile ...

a na serio - co jakiś czas zdarzają się osoby w WSR które poszukują współlokatorów / mieszkań ... wystarczy dobrze się za tym zakręcić na forum, ewentualnie dać ogłoszenie na tablicy już w trakcie roku ...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 1 z 1