| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 505 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 505 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
drwalPoczątkujący(a)

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:49 Temat postu: |
|
|
|
| majaga napisał: | (...) czy fakt, że jestem całkiem zielona w photoshopie i tych wszystkich programach, ba! nawet profesjonalnej lustrzanki jeszcze nie umiem obsługiwać (tak, uzywam cyfrówki na co dzień - pójscie na łatwizne) bardzo bedzie mi ciążył i dręczył w szkole? boje się wyjść na yyy dziołche, która pcha się tam, gdzie nie powinna, bo sie nie zna... - bo ja się chcę nauczyć  |
Moja 3letnia bratanica czasem zadaje takie pytania:
- wujku czemu piesek Czester pije wode z miski bo chce mu sie pic??
Ja jak tu przyszedlem, tez nie mialem pojecia o niczym, a ze bardzo chcialem sie nauczyc to musialem znalezc miejsce gdzie mnie tego naucza. I podobnie jak Ty, dwa lata temu wybralem WSR. I jesli naprawde ,,chcesz sie nauczyc" - to zapewniam Cie - nauczysz sie
i nie boj sie ,,wyjsc na dziolche która pcha się tam, gdzie nie powinna"
- trza isc pod prad!! trza walczyc o swoje!! rewolucja!! fight with the system  |
|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
TroyCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
|
|