| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
senqEkspert

Wysłany: Sob Gru 20, 2003 13:31 Temat postu: Wigilia w WSR - Opinie |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
mefjuZawsze coś napisze

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2003 14:06 Temat postu: |
|
|
|
Dżizas.... znowu opinie.... boooring. |
|
| Powrót do góry |
|
MikaZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Sob Gru 20, 2003 15:21 Temat postu: |
|
|
|
niewiem nie bylem musialem ubic karpia...
wesolych i duzzzo wymazonych prezentow wszystkim zycze  _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

Wysłany: Sob Gru 20, 2003 15:27 Temat postu: |
|
|
|
| mefju napisał: | | Dżizas.... znowu opinie.... boooring. |
chyba jednak dobrze ze jedzieś z dziećmi do Szczyrka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

Wysłany: Sob Gru 20, 2003 18:27 Temat postu: |
|
|
|
Bylo tak jak bylo ... very sympatycznie, wyczuwalem aure zblizajacych sie swiat, bardzom cieszem siem zem siem pojawilem. Naprawde zawsze milo sie spedza czas w waszym towarzystwie i mysle ze w tym przypadku nie ma wyjatkow, z kazda okazja coraz bardziej mnie wszyscy zadziwiaja w pozytywnym tego slowa znaczeniu  ok, o to moja opinia, a teraz ... Zycze wszystkim cieplych i pogodnych swiat, duuuuuzo wymarzonych prezentow, wspanialej, niezapomnianej zabay sylwestrowej i oby nadchodzacy rok przyniosl worek pelen sukcesow i zdrowia, zycze wszystkim aby zrealizowali swoje cele. dzieki  _________________ "Zalej alkoholem Twoj mglisty mozg, dopoki sie nie rozpalil. Smiejze sie Ty ekstrakcie zurawinowy..."
"Zbyt popieprzony by zyc, zbyt rzadki by umrzec ..." |
|
| Powrót do góry |
|
gwiazdaZadomowił(a) się

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2003 21:20 Temat postu: |
|
|
|
ja bawialm sie bardzo dobrze... mam nadzieje, ze rownie dobrze jak ja bawiliscie sie wszyscy... szkoda tylko, ze tak nie wiele osob z drugiego roku przybylo  , ale coz widocznie byli zajeci... dobrze, ze byly te osoby, na ktorych mi najbardziej zalezalo... mysle, ze za rok znow spotkamy sie w takim samy gronie albo i wiekszym... ja pojawie sie juz tam jako absolwentka tej szkoly...
ZYCZE WSZYTSKIM SPALNIENIA MARZEN, MNOSTWA PREZENTOW, ZDROWIA I SZCZESCIE, A NADCHODZACY 2004 ROK NIECH BARDZIA DLA WAS WSZYSTKICH JESZCZE BARDZIEJ OWOCNY NIZ OBECNY... BUZIACZKI...  _________________ "zasypana morzem pocalunkow zasypiam u Twego boku..."
*gwiazda* |
|
| Powrót do góry |
|
mefjuZawsze coś napisze

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2003 9:08 Temat postu: |
|
|
|
| Mika napisał: | Oj Mefju uśmiechnij się |
For You -
| senq napisał: | chyba jednak dobrze ze jedzieś z dziećmi do Szczyrka  |
... do Szczawnicy! |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Nie Gru 21, 2003 13:49 Temat postu: |
|
|
|
| gwiazda napisał: | ja bawialm sie bardzo dobrze... mam nadzieje, ze rownie dobrze jak ja bawiliscie sie wszyscy... szkoda tylko, ze tak nie wiele osob z drugiego roku przybylo , ale coz widocznie byli zajeci... dobrze, ze byly te osoby, na ktorych mi najbardziej zalezalo... mysle, ze za rok znow spotkamy sie w takim samy gronie albo i wiekszym... ja pojawie sie juz tam jako absolwentka tej szkoly...
ZYCZE WSZYTSKIM SPALNIENIA MARZEN, MNOSTWA PREZENTOW, ZDROWIA I SZCZESCIE, A NADCHODZACY 2004 ROK NIECH BARDZIA DLA WAS WSZYSTKICH JESZCZE BARDZIEJ OWOCNY NIZ OBECNY... BUZIACZKI...  |
sorka ze mnie nie bylo musialem zaopiekowac sie lopata swoja wiesz plukac szałwia itp ale tez postaram sie byc za rob bow tym niewyszlo  _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
gwiazdaZadomowił(a) się

|
Wysłany: Nie Gru 21, 2003 17:51 Temat postu: |
|
|
|
no ja mysle, ale juz twedy bedziesz na ITN4... hihihi... _________________ "zasypana morzem pocalunkow zasypiam u Twego boku..."
*gwiazda* |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Czw Gru 25, 2003 23:03 Temat postu: |
|
|
|
Wigilia moim zdaniem byla spoko . Bawilam sie ogolnie dobrze ale czegos mi brakowalo ... bliskosci chyba . To znaczy - wszyscy byli i sa bardzo ciepli i otwarci , ale ja np nie czulam tej jednosci . Blakalam sie nie wiedzac do konca co tam robie . Tak jakbym byla gdzies za szyba i tylko Was obserwowala . Oczywiscie nie mowie ze bylo tak caly czas . ja w kazdym razie nie dokonca poczulam te bliskosc swiateczna . A zreszta - BYLO SIUPER !
the end |
|
| Powrót do góry |
|
gwiazdaZadomowił(a) się

|
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |