Wysłany: Wto Sty 08, 2008 14:21 Temat postu: Jak napisać opis?
Hej Mam problem . Na ten czwartek muszę napisać opis jakiejś ulubionej rzeczy . Mamy zacząć zdanie od : My favourite .... is .... .
Czy jest ktoś w stanie pomóc napisać mi ten opis o mojej ulubionej maskotce ??? Pisac !!!!!
A wiec opisze wam troche ta maskotke .. Ma jakieś 30 cm jest brązowa, milka w dotyku na sobie ma sweterek w paski . czarne oczyu i nos, nie wielki uszy. Ma latke nad prawym okiem i na lewej stopie ;] POmóżcie proszze !!!!!!!!!
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 21:23 Temat postu:
Jak rany... Zacznij się uczyć, to nie boli. _________________
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa." - Julian Tuwim
Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej!
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 21:34 Temat postu:
Nikola a jak się pisze Twojego nicka? Nikola czy Nikoola? Bo poczułam się zagubiona. A jak pojedziesz pracować w Irlandii to weźmiesz ze sobą tłumacza? O nie językową szkołą to my już nie jesteśmy. Wysil się sama. Popracuj trochę, weź słownik, zeszyt i dasz radę napisać to sama. Troszeczkę myślenia nie zaboli! _________________
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach