| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
BernardzikNowy(a)

|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 13:28 Temat postu: Kilka pytań o rozpoczęcie roku |
|
|
|
kilka prostych pytań, rozpoczęcie to już sie dowiedziałem, że jest 1 września ale nigdzie nie mogę znaleźć o której godzinie, wdzięczny byłby jakby ktoś mi ją podał. chciałbym też wiedzieć jak ten pierwszy dzień wygląda czy jest on jakiś odświętny czy po prostu ludzie spotykają sie w grupach czy normalnie lekcje już lecimy? wdzięczny jeśli ktoś mi w miarę szybko odpisał bo w następny weekend przeprowadzam sie do warszawy i nie będę miał już netu, więc z góry dzięki. |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1205 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 19:00 Temat postu: |
|
|
|
pierwszego dnia jest spotkanie ogólne z Prezesem, p. Dyrektor / przedstawicielstwem kadry
spotkanie z informatykiem który opowie jeszcze raz wszystko jak informatyka będzie tu wyglądać
test z angielskiego - obowiązkowy ale niezapowiedziany ;P który przypisuje Was do jednego z ośmiu poziomów nauczania
pierwsze spotkanie w specjalizacjach.
i chyba coś jeszcze - ciężko sobie przypomnieć
pokopcie na forum - niedawno Sławek Wojtkowski odpisywał komuś dość szczegółowo na podobne pytanie.
cały dzien będzie umiarkowanie formalny więc garnitur przy 30 stopniach nie jest wymagany  _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
BernardzikNowy(a)

|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 15:11 Temat postu: |
|
|
|
czy orientuje sie ktos juz o ktorej godzinie jest rozpoczecie? |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
OlloZaczyna działać

|
| Powrót do góry |
|
KonaSanNowy(a)

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 13:16 Temat postu: |
|
|
|
huh i juz jest 27 i dalej nie ma oficjalnej informacji o rozpoczeciu, ani planu ani nic w ogole. slaba polityka |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 15:22 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
dariaNowy(a)

|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 20:57 Temat postu: |
|
|
|
a co z zaocznymi październikowymi grupami? _________________ Wania |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 8:38 Temat postu: |
|
|
|
a skoro uroczyste rozpoczęcie roku, to strój też uroczysty obowiązuje???czy tak każdy wg własnego miemania??? |
|
| Powrót do góry |
|
po_prostu_AdamCzasami coś napisze

Dołączył: Oct 07, 2007 Posty: 125 Skąd: Warszawa, SGzI, a co :P nie no, teraz juz SGzII |
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 11:47 Temat postu: |
|
|
|
| tiptop napisał: | | a skoro uroczyste rozpoczęcie roku, to strój też uroczysty obowiązuje???czy tak każdy wg własnego miemania??? |
wez przestan! uprzedzam od razu, zebys nie popelnila tego samego bledu, co ja rok temu:P
przyjdz normalnie ubrana. ja przyszedlem "galowo" i sie czulem jak kretyn nie to, ze jakas nowosc, haha, ale mimo wszystko
zatem ubranko zwyczajne acz troche lepsze  _________________ shut up and drive...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Nie mam pewności co do Wszechświata" - A. Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
alusiowNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:45 Temat postu: |
|
|
|
| alusiow napisał: | tez sie wlasnie zastanawialam to fajnie, ze mozna na luzie  |
na luzie nie znaczy w dresie nie obrażając oczywiście nikogo  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:47 Temat postu: |
|
|
|
| daria napisał: | | a co z zaocznymi październikowymi grupami? |
muszą jeszcze trochę poczekać ale zmiany będą i to spore i podobno rozpoczęcie roku dla tych grup już 27 września
ale poczekajmy na oficjalny komunikat  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
|