| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AtoZawsze coś napisze

Wysłany: Pon Mar 15, 2004 22:35 Temat postu: Reklama miesiaca Marzec 2004 |
|
|
|
dopiero polowa marca ale jako ze powstaly calkiem ciekawe rekalamy, daje dwie nominacje, nie sa co prawda skierowane do mnie, ale za odwage i nowatorskosc w temacie (szczegolnie ta druga propozycja):
1. reklama adidasa z corka muhamada ali (i z nim samym)
2. Dove - nazwe to "dlaczego nie pokazujemy modelek", kto widzial bedzie wiedzial o co chodzi;) _________________ ten kierowca pije od rana - dlatego jest uprzejmy |
|
| Powrót do góry |
|
mefjuZawsze coś napisze

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2004 22:58 Temat postu: |
|
|
|
Sory może ja trochę nie w temacie, ale czy omawialiście już reklamę heyah? Czy raczej całą kampanię reklamową.
No a z tych wymienionych to zdecydowanie kampania "impossible is nothing" adidasa. Troche to nadąsane z tymi wszystkimi wspaniałymi zawodnikami, ale całość wywołuje odpowiednie emocje. I córka walcząca z ojcem na ringu - mistrzostwo. |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Pon Mar 15, 2004 23:03 Temat postu: |
|
|
|
co do Heyah to cos tam bylo na ten temat , ale na forum poswieconym rekl. zewnetrznej jak np. bilbordy . Ogolnie tam troche pogadalismy o kampani , ale to jeszcze bylo jak nie do konca pewni bylismy czego to reklama ....
Co do reklam ktore zaproponowal Ato - przykro mi - niestety nie kojarze ani jednej ani drugiej - postaram sie nadrobic braki  |
|
| Powrót do góry |
|
aeilaBywalec

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 1:21 Temat postu: |
|
|
|
swietna jest reklama operatora idei
"O co chodzi z tymi lapami (rekami)....????"
swietne..........
"Napewno chodzi o pieniadze"
fajny pomysl odnosnie heyah........hihihihhi _________________ delerium feat Leigh N - Innocente (falling in love) |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 9:37 Temat postu: |
|
|
|
Ale to chyba nie idea tylko Era ja juz sam sie zagubilem w tym wszystkim...
Peace... _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
aeilaBywalec

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 10:38 Temat postu: |
|
|
|
tak?
ja myslalam ze to konkurencja.......odwalila taki numer.......ale ok?
moze sie myle _________________ delerium feat Leigh N - Innocente (falling in love) |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Wto Mar 16, 2004 10:57 Temat postu: |
|
|
|
W sumie to oboje macie racje. Heyah jest Ery, ale ten spot o ktorym pisze aeila jest od Idei. Drodzy konkurenci tak sie po prostu wymieniaja grzecznosciami. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
aeilaBywalec

|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
miCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
majkel84Czasami coś napisze

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 23:26 Temat postu: |
|
|
|
reklam adidasa jest super szczegolnie z walka na ringu,ja proponuje reklame reebok-a "pokonaj siebie"......... i tyle z tej strony
poz. |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sro Mar 17, 2004 9:57 Temat postu: |
|
|
|
| mi napisał: | z tego co pamietam to marzec mial byc dla bilbordow., ale pewnie sie myle, musze odpoczac bo juz mam omamy
|
Niby tak ale nie do konca. W koncu to ma byc offenzywa reklamowa. Mysle ze w miesiacu spokojnie mozna by robic 4 takie ankiety/nominacje w odstepach co tydzien. Bylo tv jest outdoor mozna by jeszcze dorzucic reklame internetowa (to zostawiam Digiemu, Mice, Ato, bo sie na tym nie znam) i moze slogan (bo to akurat lubie w kazdej reklamie - takie zboczenie )
PS Troche Wam zazdroszcze bo zadnej z tych reklam nie widzialem. Chyba za rzadko ostatnio tv ogladam albo te moje stacje za bardzo niszowe  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2004 15:37 Temat postu: |
|
|
|
Ja rzuce moze kilka rzeczy z innej beczki
Heyah (ktora to bardziej jest PTC niz Era) - oczywiscie za swego rodzaju skutecznosc wzbudzenia zainteresowania;
Addidas - jakos troche mi za bardzo jedzie po emocjach z ta walka itd.
Z tych moze mniej 'ambitnych' ale wzudzajacych jakies tam fajne spojrzenie pamietam takie dwie:
- Frutimil - zwlaszczakon z odrobina kota
- Przekroj - ten z dodatkiem o Angielskim - kodowo nazwana przeze mnie 'sru'
W jezeli chodzi o internet i poniekad Heyah to Simplus np. na Onecie umiescil reklame w ktorej pojawia sie tekst: "Sam widziales ze przyszli do Ciebie z 'pusta reka'."  |
|
| Powrót do góry |
|
aeilaBywalec

Wysłany: Sro Mar 17, 2004 17:20 Temat postu: |
|
|
|
Na wielkie brawa zasluguje tez reklama Pepsi
To jak stoja na rusztowaniu i kazdy kazdemu przekazuje butelke tego napoju....no mnie zatkalo,tez chce tak umiec....wisiec....
fantastycznie zrobiona _________________ delerium feat Leigh N - Innocente (falling in love) |
|
| Powrót do góry |
|
AtoZawsze coś napisze

Wysłany: Sro Mar 17, 2004 18:40 Temat postu: |
|
|
|
wlasnie widzialem reeboka "pokonaj siebie", naprawde fajna reklama _________________ ten kierowca pije od rana - dlatego jest uprzejmy |
|
| Powrót do góry |
|
|