Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

To moje marzenie!!!
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Sil
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Mar 26, 2004 22:37
Temat postu: To moje marzenie!!!
Odpowiedz z cytatem

Czesc! Mam na imię Sylwia , jestem z Nowego Sącza obecnie uczęszczam do 2 kl szkoły po gimnazialnej. Od ok. 5 lat wiem co chce robic w zyciu – zajmować się reklama. ( telewizja, radio, prasa, firma ) Może obsesja to za mocne slowo ale reklama mnie tak fascynuje ze nie wyobrażam sobie by moc w przyszłości skupic się na czyms innym. Dzisiaj jestem pierwszy raz na stronie WSR….gdy czytałam specjalizacje i zobaczyłam strategie reklamy – wiem może dziwienie to wyglada ale zaczelam plakac., dlatego ze to jest to co przede wszystkim mnie interesuje. I tak czytałam po kolei wszystko co znajduje się na stronie i coraz bardziej płakałam bo choc to moje największe marzenie to wiem ze uczenie się w tej szkole , dodatkowo mieszkanie w Warszawie no i ogolnie zycie codzienne wiaze się z dużymi kosztami. Podjąć prace i system zaoczny oczywiście ale chyba nie musze pisac jak z praca w Polsce, poza tym zaocznie to nie to samo bo jeżeli już reklama to dla mnie znaczy praca, pasja, ogromny potencjał i wielkie serce które włożyłabym w uczenie się tego co jest moim życiowym celem.
Inne studium nie maja takich przedmiotow, które naprawde wiaza się z reklama a tu jest ich masa. To jest jednym słowem RAJ dla mnie! Mam nadzieje ze nie utracony bo będę starac się ze wszystkich sil by moc uczyc się w tej szkole.
Chciałabym bardzo nawiązać kontak z osobomi uczącymi się w WSR jeżeli możecie mi poswiacic troszke czasu to piszcie ( gg 3547432 )
Dziekuje!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sob Mar 27, 2004 14:31
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Witaj w klubie. Mamy podobne podejscie do reklamy. Zreszta wszyscy tutaj tacy sa. Kazdy ma tu oczywiscie swoje ulubione poletko najczesiej zblizone do specjalizacji, chociaz nie zawsze. Ale wszyscy sa swirnieci na punkcie reklamy.

Tez zaczalem sie interesowac reklama gdzies tak pod koniec podstawowki,ale to byla kreta droga ktora mnie tu doprowadzila. Chcialem sie tu uczyc od jakis 3-4 lat, ale rozne zobowiazania i przeszkody mi na to nie pozwalaly. No ale sie udalo i jest swietnie. Takze nie martw sie Sil. Przeszkody sa po to zeby je pokonac. Jesli tylko chcesz na pewno wczesniej czy pozniej sie uda Smile

Sil
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sob Mar 27, 2004 16:24
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dziekuje bardzo za mile przyjecie Smile

Musi mi sie udac, bo nie ma innej mozliwosci!!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sro Mar 31, 2004 22:37
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

skoro jest takie miejsce to i ja sie trohe pozwierzam Wink
juz od dawna cos z reklama musialem miec wspolnego skoro zawsze kumple sie dziwili o co mi chodzi i pukali w czolo jak pytalem sie czy widzieli nowa fajna reklame tego lub tamtego.. teraz zreszta sie juz troche przyzwyczaili i czasem tez cos w tv wylukaja Wink
nawet moj nick pochodzi od ato boldona, a raczej od fajnej reklamy adidasa czy nike z nim,

niektorzy do tej szkoly przyszli ze wzgladu na swoje kierunki , ja tez jako haslo w wyszukiwarce wpisalem grafika komputerowa, jednak ze to jest grafika reklamowa duzo pomoglo w wyborze szkoly,

i cos odemnie na pocieszenie, system zaoczny nie jest taki zly, nie ma to jak nauka w szkole i jednoczesne wyprubowanie wiedzy w zyciu czyli w pracy. mi sie wiele rzeczy przydalo ktore dowiedzialem sie w szkole..

Sil
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Kwi 02, 2004 12:21
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hejka Ato Smile

Wiem, ze system zaoczny nie jest zly ale wtedy nie mozna sie calkowicie oddac temu co jest z tym zwiazane!!

Przeciez marzenia sa do spelnienia wiec ja zamiast plakac musze kombinowac Smile i przede wszystkim WIERZYC !!
Buziaki
Powrót do góry
Zobacz profil autora

DiGi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Pią Kwi 02, 2004 14:01
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Chyba nie zrozumilas ATO wlasnie mozna wtedy oddac sie bo pracujesz przez caly tydzien zawodowo w tej branzy a weekendy spedzasz czas w WSR Smile Np. ato zajmuje sie poligrafia Smile robi ulotki, katalogi, broszury reklamowe i inne bajery do druku wiec on tworzy caly tydzien a w weekend w szkole dowiaduje sie nowych ciekawych rzeczy Smile
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

Sil
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Kwi 02, 2004 19:18
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hej DiGi Smile

Jezeli pracuje w swojej branzy to jak najbardziej!!
Nie pomysl sobie, ze jestem jakas pesymistka bo bynajmniej tak nie jest ale dostanie pracy wiazacej sie z moimi zainteresowaniami zwiazanymi z reklama napewno nie jest proste, nawet raczej nie mozliwe po ukonczeniu szkoly srednie z matura. Do tego jest potrzebna glebsza wiedza. ATO ja juz posiadal wiec szczerze mu zazdrozcze i zycze jak najwiekszych sukcesow Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Sil
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sob Lip 03, 2004 18:37
Temat postu: Jestem szczesliwa
Odpowiedz z cytatem

Czesc wszystkiem!
Zmienilo sie bardzo duzo!! Jak wiecie nie bylam pewna tego czy pojde do WSR poniewaz nie wiedizalam czy mnie na to stac! A terez zmiana o 360 stopni Smile Na wakacje zalatwilam sobie prace w agencji reklamowej w moim miescie teraz mam za zadanie zrobic plakaty i ulotki do restauracji wloskiej:))) To narazie poczatki ale idzie mi bardzo dobrze no i juz jestem pewna na 100% ze za roczek bede w WSR na strategii reklamy i mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze zrobic realizacje TV i filmowa! Wszytsko przede mna, ale wierze w to ze sie spelni, ze spelni sie moje marzenie a juz powoli do tego dochodzi:)
No,wiec wszytkim, ktorzy marza zycze spelniania bo marzenia sa po to by je spelniac! A jesli na dodatek sie bardzo stara i brnie do przodu to jest pieknie! Pamietajcie: WCZORAJSZY DZIEN JEST HISTORIA, JUTRZEJSZY TAJEMNICA A DZISIEJSZY DAREM! Korzystajcie z tego daru!
Pozdrawiam Sil
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sob Lip 03, 2004 18:57
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Super. Gratulacje Sil. Tak trzymaj i nie puszczaj Smile

PS. To prawda zawsze jest tylko dzisiaj

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Sob Lip 03, 2004 21:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jestem w szoku, jak mnie nie bedzie, wiem juz kto przejmie po mnie stery, to mi bardzo poprawia nastroj
i widze ze nie tylko ja jestem nienormalny
ale optymizm jaki od was bije ogrzewa mnie jak dwa plus dwa to cztery
Smile oczywiscie
Powrót do góry
Zobacz profil autora

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sob Lip 03, 2004 21:47
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

podziwiam optymizm i zapal Wink
jak sie czegos pragnie to nie wolno siedziec na tylku , dlubac w nosie.
trzeba wstac i komus kopa dac
do przodu dziewczyno, Cool

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

PostWysłany: Sob Lip 03, 2004 21:59
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

gratuluje sil, w agencji poznasz ta prace troszke od kuchni juz zanim do nas zawitasz,
w takim razie do zobaczenia w pazdzierniku - jednak licze ze do tego czasu jednak, juz teraz dolaczysz do naszych forumowych dyskusji

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Lip 04, 2004 6:39
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeszcze roczek. Sil musi najpierw skonczyc szkole Smile

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Nie Lip 04, 2004 22:42
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ale pomarzyc mozna drogi Sinarku Wink

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lip 05, 2004 9:14
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Pewnie Mi. Marzenia sie spelniaja. Szczegolnie jak sie marzy b. intensywnie i cos sie robi w tym kierunku.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 1 z 3