Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co to wogole jest ? ;]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
JarJar
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Cze 09, 2004 0:13
Temat postu: Co to wogole jest ? ;]
Odpowiedz z cytatem

gdzie nie klikne to sie forum otwiera , a wiec chyba musze tu napisac Smile co to jest za szkola ? policealne ? mozna isc na 1 rok zaocznie ? jakie sa kierunki ? hmm szukalem jakiegos info na stronie , ale albo nie ma albo kiepski webmaster jest ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Czw Cze 10, 2004 13:18
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a gdzie Ty tak klikasz? Wink

szkoła ma status policealnej - z wyboru;
program pozwala na takie sprofilowanie by miała charakter szkoły dokładnie zawodowej - tzn. przygotowującej do pracy;
nie jest to kolejnejna ogólnokształcąca nuda;
ponadto, jak już ktoś mogąc wybrać z tuzina bezbarwnych szół licencjackich decyduje się na WSR tzn., że dokonał wyboru w pełnym tego słowa znaczeniu - jest zdecydowany na konkretny profil,
pytasz jaki?
- grafika,
- fotografia,
- realizacja tv,
- strategia.
Oto i Twoje kierunki.

A na pierwszy rok oczywiście, że możesz iść. Zaocznie, dziennie, indywidualny tok, jak wolisz.

siemka
Powrót do góry
Zobacz profil autora

JarJar
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Cze 10, 2004 13:55
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

o dzieki, a jest a zeby tak ciebie nie zameczac , jest gdzies to wszystko popisane ?Smile , bo mam pytania co do Grafiki oraz realizacji TV , co to jest i na czym to polega , Grafika domyslam sie ze cos z grafika Razz ale nie mam pojecia co to ta realizacja.
Ale jak pojde na dzienne na 1 rok , to bede mial ukonczone cos , czy poprostu rezygnuje ? , bo czytalem ze sa policealne 2 letnie i roczne , ze po roku tez ma sie jakis papierek czy cos.
P.S.
a co trzeba zrobic zeby sie dostac ? bo babka mnie z matury oblala z polaka bo jej troche zaszelm za skore Smile i w styczniu dopiero pisze , a z innych przedmiotow za dobrze tez nie szlo hehe
a i jeszcze jedno , czy jak bym poszedl tutaj na policealne dzienne , to czy po roku mozna sie uczyc jako na studiach ? (jak bym mature zdal w styczniu)
P.S.S.
masz moze gg ? bo tak na forum to do konca roku sie nie dogadamy , a jak na gg bys znalazl troche czasu ;] to bym sie wypytal o wszystko odrazu Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Czw Cze 10, 2004 15:14
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

najpierw poczytaj sobie tu:
» lista wybranych przedmiotów
» program i systemy nauczania
» specjalizacje
» dyplomy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

JarJar
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Cze 10, 2004 16:12
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ok dzieki wielkie:)
a teraz bardziej konkretne ...
Jak bym chcial isc na TV , zeby krecic cos itp , i w przyszlosci nie byc operatorem koparki a kamery , albo miec wlasne studia ze krece śluby dla TV cos krece itp , to co bys mi radzil wybrac , jakie kierunki i przedmioty ?
P.S.
wlasnie rozmawialem na gg z Sarah, musze sie zapisac do tej szkoly Smile mam nadzieje ze mi wypali i beda jeszcze miejsca , jak pojdzie dobrze , to w poniedzialek juz powinienem sie zapisywac:P
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Czw Cze 10, 2004 19:42
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Spiesz sie spiesz Sarah ma racje:)

Poza tym ostatnio widzialem dluga kolejke w szkole przy zapisach,

ponoc miejsc zaczyna brakowac!! A profil wedlug mnie bardzo dobry:)

Powodzenia:)

Jestem TU....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 1 z 1