| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
waterproofNowy(a)

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2004 17:08 Temat postu: Dwa na raz?? |
|
|
|
Czesc..mam takie male pytanie..
Studiuje juz zaocznie jeden kierunek,i zastanawiam sie czy dalbym rade studiowac tez zaocznie u Was...tam mam zjazdy co dwa tyg.nie wiem jak jest w waszej szkole...i czy ewentualnie mozna jakos odpracowac sobie uzupelnic stracone wyklady??np.wieczorem w dzien powszedni? no wlasnie-czemu nie macie trybu wieczorowego  buu... |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

Wysłany: Nie Cze 27, 2004 19:53 Temat postu: |
|
|
|
Najprosciej dowiedz sie kiedy bedą zjazdy dla grup zaocznych. To wszystko Ci powie.
PS. Nie wiem jacy wykladowcy wytrzymali by od 8:30 do 22 w dni robocze? I tak 5+2 i w nastepnym nowym tygodniu zgon  |
|
| Powrót do góry |
|
waterproofNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Cze 27, 2004 20:30 Temat postu: |
|
|
|
Kiedys tak bylo. Pare lat temu byl tryb wieczorowy. Tak miej wiecej od 17 do 21. Byly tez grupy ktore mialy zajecia co tydzien.Czasem mysle ze tez bym tak chcial bo na zaocznych troche malo jest tych zajec. Tylko sie zastanawiam kiedy bym mial wtedy jakis dzien wolny. To jest dobre od czasu do czasu jak sobie zorganizujemy jakies zajecia dodatkowo w szkole. Glowny problem chyba to wlasnie to zmeczenie materialu wykladowcow no i sluchaczy a co za tym idzie maly popyt na takie uslugi. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Cze 28, 2004 10:41 Temat postu: |
|
|
|
Hyhy Jestem osobiscie zywym przykladem dzialajacego kiedys 'trybu wieczorowego'  Przyznam sie zreszta iz to wlasnie ten tryb umozliwil mi chodzenie do WSR i jej skonczenie - ze juz o panujacym klimacie nie wspomne; szkoda tylko ze zajecia z filozofii nie odbywaly sie przy dogasajacym swiatle dnia  Ale wracajac bardziej do tematu to raczej owe 'zmeczenie materialu wykadowcow' nie bylo az tak odczuwalne. |
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Pon Cze 28, 2004 23:48 Temat postu: |
|
|
|
jesli jestes juz gdzies na zaocznych, polecalbym raczej system ITN - zwlaszcza, ze ci w zwiazku z tym przysluguje - dobierasz zajecia w dowolnych dniach od pon do niedzieli w wybranych przez siebie godzinach
PS
tak, to nie wykladowcy byli przeciagnieci przez wyzymaczke wowczas - ludzie przychodzili prosto po pracy i padali na pysk, po semestrze zwykle 50% przxenosila sie na zaoczne |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2004 9:24 Temat postu: |
|
|
|
...e tam zeby to odrazu na pysk padac to nie wiem choc zmeczenie to fakt choc to w ssumie chyba zalezalo od dnia w pracy oraz wykladow jakie sie odbywaly / bo np. takie ogladanie slajdow po ciemku to czasem niektorym pomagalo odpoczac  / Swoim skromnym zdaniem to bym powiedzial ze po semestrze to byl bardziej 'przesiew' - ludzi z przypadku itd. |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Czw Lip 01, 2004 22:32 Temat postu: |
|
|
|
a ja takiego problemu nie mam - uczę się dziennie i dorabiam u rodziców w zakładzie. Ja bym chy7ba wieczorowo nie wyrobiła - codziennie wraca tak pozno pociagiem - brrr -jeszcze by ktos mnie wykorzystał czy jak ... Co do zaocznych ... soboty tracić ... Ja to imprezowac lubie , a na kacu w niedzile to by mi sie nie uśmiechało do szkoły chodzic ...
Wybredna jestem , co ? |
|
| Powrót do góry |
|
|