| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
truetlyNowy(a)

|
Wysłany: Pią Lip 09, 2004 23:05 Temat postu: Koty 2004 |
|
|
|
Tak sobie pomyslalem, ze dobrze by bylo wykorzystac forum i ogolnie Internet do obgadania spraw dotyczacych swiezej krwi tzn. tych, ktorzy zostali juz przyjeci oraz ktorzy sa pewni, ze zloza papiery jeszcze w tym "roku".
Proponuje, zeby kazda istota ladnie sie przedstawila i - jesli ma taka mozliwosc - pokazala swoja mordke na zdjeciu; do tego nie zaszkodzi pare slow o sobie + maile, GG i tak dalej. Im lepiej sie poznamy... tym lepiej dla nas samych
Na razie, dwie sprawy:
Jezyk obcy. Fajnie bylo by sie ugadac wieksza grupa na jakis konkretny jezyk. Wiadomo, ze jak beda dwie osoby na np. "wloski" to bedzie kupa a nie grupa Prawde mowiac mam ochote na francuski od podstaw , ale ogolnie moge sie dopasowac do reszty.
Lokum. Od Magdy dowiedzialem sie, ze szkola kombinuje jakies lokale dla uczniow, ale pewnosci nie mam, ktos z przyjezdnych moze to potwierdzic? W razie czego tez mozna by cos pokombinowac dla wiekszej ilosci mosci, zeby nie zostac pozniej na lodzie.
No Siersciuchy, mamy wlasny topic, do klawiatur i skladac litery w imie rocznika 2004!  |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

Wysłany: Sob Lip 10, 2004 10:02 Temat postu: |
|
|
|
No no widze kolejna młody aktywista WSR. Tak wiec przedstawiam sie
Jestem SenQ. Żonaty. Z zawodu Rakietnik. Lat 21. Fan herbaty z dzikiej róży. Podróżnik z zamiłowania...palcem po globusie i wszelakich mapach. Specjalista ds. technologi wyrobu pudełek od zapałek. Fotografik. Propagandzista. Zyje na Ursynowie i chodze do najlepszej grupy w WSR ( Od 1.09.2004 TV II) !
Teraz WY! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Nie Lip 11, 2004 6:23 Temat postu: |
|
|
|
Znowu mnie cos cholewcia ominelo Ludzie to po 10 lat ze soba chodza (hehe i nic im nie wychodzi). A tu tak Pan i Pani Smith znaczy sie Senq tak z marszu. No prosze nie wiedzialem ze w Anglii tez jest Las Vegas  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 17:32 Temat postu: |
|
|
|
Las Vegas Parano:)
Jam Keson zwany dalej jak widac...
Uczeszczam od pazdziernika zeszlego roku SGz1 wiec zapewne we pazdzierniku tego bedzie II Moze za rok III Kto wie....
Zbywam zabywam papier i strony, ktore sa czescia tego swiata wiec oszczedze wiekszej prezentacji na dobro bycia anonimowym...
P.S. Ale papalanina o chyba przez gradusy w mym lonym w morde:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
tygrysekNowy(a)

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2004 21:18 Temat postu: |
|
|
|
Siemanko!
Jestem Ania i mam 19 lat... od wrzesnia wstapie do grona studentow WSR na kierunku realizacja tv i filmowa!!!Zatem pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wkrotce!
Ps. Co do tego francuskiego to ja bym wolala wloski... |
|
| Powrót do góry |
|
truetlyNowy(a)

|
Wysłany: Nie Lip 25, 2004 21:42 Temat postu: |
|
|
|
W koncu jakis kot... a raczej kocica. Witam  Hm, tez sie zastanawiam nad realizacja TV, ale co dzien to inna chcica
Z tym wloskim to nie taki zly pomysl. Niech sie wiecej osob wypowie. _________________ <a href="http://nnk.art.pl/gonzales/rroarr_53.gif"><b>ROARSKI</b></a> | <a href="http://rroarr.blog.pl/">rroarr.blog.pl</a>
"Wybralam stosunki miedzynarodowe." |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

Wysłany: Nie Lip 25, 2004 21:53 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Nie Lip 25, 2004 22:53 Temat postu: |
|
|
|
sam bym chętnie pochodził na włoski - podoba mi się południowy temperamnet _________________ Jest wiele kopii i tylko jeden oryginał!
WARSZAWSKA SZKOŁA REKLAMY: bądź wyjątkowy, wyróżniaj się. |
|
| Powrót do góry |
|
kiniaZaczyna działać

Dołączył: Jun 24, 2004 Posty: 241 Skąd: Wesoła-->Warszawa-->:) |
Wysłany: Pon Lip 26, 2004 9:54 Temat postu: |
|
|
|
a ja wole francuski..od podstaw,chociaz wloski tez nie jest zly..
od tego roku w grupie wrzesniowej na dziennych zaczne fotografie reklamowa studiowac..mam nadzieje ze mi sie nie zmieni, i zajawka nie przejdzie..
poza tym szukam mieszkania z kims na spole do wynajecia w okolicach szkolki,bo dojazd z mojego miejsca zamieszkania zajmuje..1,5 h!!
ach .. przed znalezieniem mieszkania musze znalezc prace!jak moglam zapomniec?moze ma ktos z was jakas oferte w zanadrzu?
pzdr i do zoba we wrzesniu! |
|
| Powrót do góry |
|
truetlyNowy(a)

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2004 4:12 Temat postu: |
|
|
|
Skoro szukasz mieszkania to moze podpowiesz mi jakies przykladowe ceny? _________________ <a href="http://nnk.art.pl/gonzales/rroarr_53.gif"><b>ROARSKI</b></a> | <a href="http://rroarr.blog.pl/">rroarr.blog.pl</a>
"Wybralam stosunki miedzynarodowe." |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Czw Lip 29, 2004 22:57 Temat postu: |
|
|
|
Krolewska czyli samo Centrum. 5 minut drogi do metra. Tramwaj nawet blizej. 2-pokojowe mieszkanie. Maly pokoik (miescilo sie lozko regal komputer i nic wiecej. Kuchnia, lazienka z ubikacja. 2 pietro, zsyp na klatce (czyli niedaleko do smietnika ale duzy smrod na klatce) Mieszkala tam kolezanka ze szkoly. 600 zl za pokoj (2. osoba placila tyle samo ale pokoj miala 2x wiekszy) plus oplaty, telefon.
Zamiany czyli Ursynow. Obecnie 333zl na lepka plus oplaty. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|