| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
FarenCzasami coś napisze

|
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 14:52 Temat postu: |
|
|
|
No właśnie dla mnie to paranoja, gospodarka upada, w tych krajach wartość waluty wzrasta. Np dolar jest najdroższy od 5 lat! Czy naprawde potrzeba kryzysu by czyjaś waluta miała jakąś wartość a nie kosztowała grosze? Podobnie z ropą, od kiedy mamy kryzys, cena spadła. A te lokaty z bankach? Bzdura! Bankierzy małym druczkiem dopisują niesprawiedliwe zasady, a to wpłacanie co miesiąc tyle i tyle, składki, odsetki, i wychodzi na to że człowiek miast na tym zarabiać, traci wszystko.
_________________ Show me your warface!
|
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaWSR Guru

|
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 18:01 Temat postu: |
|
|
|
A zauważyliście, ze coraz więcej firm bawi się w udzielanie kredytów? Dają wszystkim, a potem jak ktoś nie może spłacić, to sępią nad nim.. Dziś czytałam ulotkę, na której było napisane, ze pożyczki już od dochodu w wysokości 470 zł.. Ciekawe skąd ta wartość dochodu.. I ciekawe kto przy takim dochodzie będzie spłacał pożyczkę..
Wkurzające..
|
|
| Powrót do góry |
|
FarenCzasami coś napisze

|
|
| Powrót do góry |
|
Smierc*Czasami coś napisze

Wysłany: Nie Lut 08, 2009 13:56 Temat postu: |
|
|
|
wnerwia mnie zasypianie moje <mur>
|
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Sro Lut 11, 2009 11:29 Temat postu: |
|
|
|
Po raz koleny: stare dziadki za kierownicą... Wczoraj po prostu koszmar był.... dziadek nr 1 - bez kerunku i wymuszając pierwszeństwo wjechał przed nas (moj Lukasz ledwo wyhamowal).
dziadek nr 2 - jechał pod prąd
dziadek nr 3 - wjechał na skrzyżowanie na czerwonym świetle powodując wyadek
dziadek nr 4 - jechał 40 km/h i trąbił na wszystkich wyprzedzających go...
Powinni wprowadzić jakieś badania sprawności psychofizycznej i poczytalności po 60 roku życia. I niech przedłużaja tylko tym, którzy przejdą pomyślnie badania.
_________________ Beautiful things
|
|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Pon Lut 16, 2009 16:43 Temat postu: |
|
|
|
wpisy przez internet.... i rezerwowa lista, nie każdy ma czas by z samego rana siedzieć przy kompie  bez sens
|
|
| Powrót do góry |
|
disasterPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 0:09 Temat postu: |
|
|
|
| Natalunia napisał: | Po raz koleny: stare dziadki za kierownicą... Wczoraj po prostu koszmar był.... dziadek nr 1 - bez kerunku i wymuszając pierwszeństwo wjechał przed nas (moj Lukasz ledwo wyhamowal).
Powinni wprowadzić jakieś badania sprawności psychofizycznej i poczytalności po 60 roku życia. I niech przedłużaja tylko tym, którzy przejdą pomyślnie badania. |
ja wlasnie dzieki pani jadacej w ten sposob mam rozwalony samochod wczoraj bylo bum dosc mocne.
|
|
| Powrót do góry |
|
lozanneNowy(a)
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 12:21 Temat postu: |
|
|
|
Mnie zawsze wnerwia, jak uslysze slowo "liberalny" bo w polskim kontekscie brzmi ono jak farsa!
|
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Wto Lut 17, 2009 15:44 Temat postu: |
|
|
|
| disaster napisał: | | Natalunia napisał: | Po raz koleny: stare dziadki za kierownicą... Wczoraj po prostu koszmar był.... dziadek nr 1 - bez kerunku i wymuszając pierwszeństwo wjechał przed nas (moj Lukasz ledwo wyhamowal).
Powinni wprowadzić jakieś badania sprawności psychofizycznej i poczytalności po 60 roku życia. I niech przedłużaja tylko tym, którzy przejdą pomyślnie badania. |
ja wlasnie dzieki pani jadacej w ten sposob mam rozwalony samochod wczoraj bylo bum dosc mocne. |
I tu właśnie widać jak są niebezpieczni. Ja nie wiem kto im prawojazdy daje?! Czasami nawet młodzi ludzie tak jeżdżą, który oderali prawko. U nas na nauce jazdy uczą jak zdać egzamin, a nie jak poruszać sie po mieśćie. Później wyjedzie Jedna Wielka Porażka na drogę i głupieje, jak zobaczy przed sobą samochód albo skrzyżowanie.
_________________ Beautiful things
|
|
| Powrót do góry |
|
AnnkaBywalec

Wysłany: Wto Lut 17, 2009 16:34 Temat postu: |
|
|
|
a mnie wkurza ta ZIMA!!!!
Dziś godzinę czekałam na autobus, zimno, pada - nie doczekałam się, a do domu dotarłam dzięki łaskawości kolegi, który mnie wypatrzył na przystanku. Wszystkie autobusy z Okęcia miały od 40min do 2h opóźnienia.
A poza tym - błoto, kałuże, które dzięki kierowcom nagle znajdują się na przechodniach, dając im radość prania wszystkich ciuchów. Ślisko, stłuczki, skręcenia, ale przede wszystkim zimno, zimno, zimno... ZIMA PRECZ!!!
|
|
| Powrót do góry |
|
po_prostu_AdamZaczyna działać

|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
AnnkaBywalec

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 15:00 Temat postu: |
|
|
|
ehhh... ta przedświąteczna atmosfera miłości bliźniego...
|
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
|
|